💛 BEGUDA MEDICINAL UME-SHO-KUDZU 💛

Ume-sho-kudzu

1 tassa d’aigua mineral (250 ml) (també es pot fer servir te bancha o kukicha), 1 damasc japonès o pruna Umeboshi (fruita ume) o 1 cp de pasta d’umeboshi, 1 cs kudzú, 1 cc tamari o shoyu.

 

Desfem el kudzú amb l’aigua mineral freda.

 

Afegim l’ume esmicolat amb els dits i ho portem a ebullició durant 2 minuts, primer adquireix un color blanquinós, després semitransparent alhora que espesseix.

 

Afegim el tamari, retirem i deixem reposar 4 minuts. Prenem calent dues o tres vegades al dia.

 

Beguda alcalinitzant i preventiva dels refredats. Combat el cansament i les agulletes. Alleuja les vies respiratòries, amigdalitis i els problemes de pulmó, asma, etc. Ajuda en la digestió per excés de consum de sucres, fruites i altres aliments Yin. Regenera la flora intestinal. Desinflama els intestins: diarrees, colitis, tifus, malaltia de Crown. Ajuda a descarregar al fetge.

 

💜🐬

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account