💛 BEGUDA MEDICINAL UME-SHO-KUDZU 💛

Ume-sho-kudzu

1 tassa d’aigua mineral (250 ml) (també es pot fer servir te bancha o kukicha), 1 damasc japonès o pruna Umeboshi (fruita ume) o 1 cp de pasta d’umeboshi, 1 cs kudzú, 1 cc tamari o shoyu.

 

Desfem el kudzú amb l’aigua mineral freda.

 

Afegim l’ume esmicolat amb els dits i ho portem a ebullició durant 2 minuts, primer adquireix un color blanquinós, després semitransparent alhora que espesseix.

 

Afegim el tamari, retirem i deixem reposar 4 minuts. Prenem calent dues o tres vegades al dia.

 

Beguda alcalinitzant i preventiva dels refredats. Combat el cansament i les agulletes. Alleuja les vies respiratòries, amigdalitis i els problemes de pulmó, asma, etc. Ajuda en la digestió per excés de consum de sucres, fruites i altres aliments Yin. Regenera la flora intestinal. Desinflama els intestins: diarrees, colitis, tifus, malaltia de Crown. Ajuda a descarregar al fetge.

 

💜🐬

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account