Classes de Qi Gong – Txi Kung.


Carregant mapa...

Dia i hora
22.06/ 31.12 - 19:00-20:15


Ubicació
Espai Natura Can Fatjó dels Aurons


Categories


Cada dilluns i dijous de 19,00 a 20,15 i cada dijous de 12,00 a 13,00 h practiquem Txi Kung en un entorn natural on l’energia flueix amb facilitat i tranquilitat.

El Txi Kung és una tècnica terapèutica i preventiva de gran efectivitat que permet, a més a més, treballar l’atenció plena aconseguint relaxar el cos i calmar la ment. El treball que es realitza abarca cos, ment i esperit i ens permet acostar-nos a la consciència plena. El Qi Gong, o Txi Kung, el pot practicar qualsevol persona, a qualsevol edad i sigui quin sigui el seu estat de salut. Es efectes es veuen clarament en el cos que es relaxa,en  la ment que es calma i perquè quan acabem la classe tenim molta més energia vital que quan hem començat. La pràctica constant ens ajuda a millorar la nostra salut i a prevenir malalties.

Podeu venir a provar una classe sempre que vulgueu.

Més informació a www.txikungsantcugat.blogspot.com o trucant-me al 6093942160 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account