Classes de Qi Gong – Txi Kung.


Carregant mapa...

Dia i hora
01.09 / 31.07 - 19:00 a 20:15


Localització
Txi Kung Sant Cugat


ÀmbitsCada dilluns i dijous de 19,00 a 20,15 i cada dijous de 12,00 a 13,00 h practiquem Txi Kung en un entorn natural on l’energia flueix amb facilitat i tranquilitat.

El Txi Kung és una tècnica terapèutica i preventiva de gran efectivitat que permet, a més a més, treballar l’atenció plena aconseguint relaxar el cos i calmar la ment. El treball que es realitza avarca cos, ment i esperit i ens permet acostar-nos a la consciència plena. El Qi Gong, o Txi Kung, el pot practicar qualsevol persona, a qualsevol edat i sigui quin sigui el seu estat de salut. Es efectes es veuen clarament en el cos que es relaxa, en  la ment que es calma i perquè quan acabem la classe tenim molta més energia vital que quan hem començat. La pràctica constant ens ajuda a millorar la nostra salut i a prevenir malalties.

Podeu venir a provar una classe sempre que vulgueu.

Més informació a www.txikungsantcugat.blogspot.com o trucant-me al 6093942160 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account