Classes de Qi Gong – Txi Kung.


Carregant mapa...

Dia i hora
04.01 / 27.12 - 10:00 a 11:00


Localització
Convent de les Benetes, Sarrià


ÀmbitsClasses de Txi Kung tranquil i suau per a guarir i equilibrar el nostre organisme. Treball físic suau i progressiu, ment en calma, cor tranquil i recerca de la nostra espiritualitat des del wu wei (traduit com “no cal fer res”) Respiració i moviment suau que faciliten la circulació de nosrtre Qi (energia vital) i l’obertura al Qi de l’Univers, a la Saviesa de l’Univers. Sentir i percebre des del nostre interior per entendre i acceptar el que ens envolta, la nostra part de la realitat, vivint i sentint el present.

El Txi Kung reforça el nostre organisme permetent que aquest retorni al seu estat natural de salut més ràpidament, per tant, ens convertim en subjectes actius de la nostra curació, però ho fem des de la no intenció, és a dir, des de la relaxió física i la ment en calma. Per aquest motiu el Txi kung és tan útil per vèncer l’estrès i practicar l’atenció plena ( indfulness). Però la pràctica del Qi Gong, o Txi Kung, no és possible si no ens permetem ampliar la nostra consciència i això passa per actuar amb bondad, compassió i respecte, per tant, viure des de l’Amor.

Aquestes classes les farem, sempre que el temps ho permeti, al jardí del convent, tot un privilegi.0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account