Classes de Qi Gong – Txi Kung.


Carregant mapa...

Dia i hora
07.07/ 25.08 - 08:30-09:30


Ubicació
Platja de Calafell


Categories


Aquest estiu si ets a prop de Calafell pots practicar Qi Gong cada divendres de juliol i agost, a la platja de 8,30 a 9,30 del matí.

El Txi Kung és una tècnica terapèutica i preventiva de gran efectivitat que permet, a més a més, treballar l’atenció plena aconseguint relaxar el cos i calmar la ment. El treball que es realitza abarca cos, ment i esperit i ens permet acostar-nos a la consciència plena. El Qi Gong, o Txi Kung, el pot practicar qualsevol persona, a qualsevol edad i sigui quin sigui el seu estat de salut. Es efectes es veuen clarament en el cos que es relaxa,en  la ment que es calma i perquè quan acabem la classe tenim molta més energia vital que quan hem començat. La pràctica constant ens ajuda a millorar la nostra salut i a prevenir malalties.0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*Contacte

Si vols contactar amb un soci de la nostra xarxa, trobaràs el seu contacte a la seva pàgina de soci. Aquest formulari és únicament per contactar amb l'equip de NiuCat!. També ens pots escriure un correu electrònic a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account