Classes setmanals de Vinyasa Yoga

yoga_al_mar

Carregant mapa...

Dia i hora
01.03 / 27.12 - Tot el dia.


Localització
Om Shanti girona


ÀmbitsLa paraula sànscrita Vinyasa vol dir col·locar-se (vi-d’una manera específica (-nyasa), fent referència a les postures dins d’una seqüència determinada.

En una classe de Vinyasa, un dels principis fonamentals és l’ordre i connexió de les postures, amb una metodologia que uneix la intenció amb l’experiència desitjada de forma fluida i creativa. Les postures s’uneixen harmònicament a través de la respiració per crear una bonica dinàmica de la classe.

La seqüència dinàmica de postures varia en cada classe, segons el tema anatòmic que treballem aquell dia: cames, malucs, extensions, flexions, torsions, equilibris sobre les mans, sobre els braços, etc.

El Vinyasa Yoga satisfarà a aquelles persones més dinàmiques, físiques, mentals, que necessiten “canya” i que els treballs de càrdio els ajuden a canalitzar la seva energia i emocions fàcilment.

L’objectiu final de practicar yoga sempre és establir l’unió entre cos-ment-esperit o, dit d’una altra manera, aliniar-nos entre el que fem-pensem-sentim.

A través del moviment del cos i de la respiració, la ment i les emocions es transformen. A mida que flexibilitzem el cos, la ment també es fa més flexible. Igual passa amb la tonificació, la força, la resistència… Així com és a dins és a fora, i viceversa.

Avui dia, gràcies a que existeixen diferents estils de ioga, podem trobar aquell que és més afí a la nostra naturalesa física, mental i emocional, per tal de que l’objectiu d’unió i aliniació es manifesti de forma còmode, eficient i harmoniosa.

La seqüència de connexió-vinyasa entre postures que es va repetint està formada per les postures (àssanes) de Surya Namaskar:

1. Adho Mukha Svanasana

2. Postura de la planxa

3. Chaturanga Dandasana

4. Urdvha Mukha Svanasana

5. Adho Mukha Svanasana

Es tracta d’un ioga intens i dinàmic, que treballa profundament a tots nivells, creant un flux energètic molt potent i transformador. Fins i tot, en nivells avançats de vinyasa es pot convertir en un cardio yoga.

Gràcies a aquest fluir del moviment amb la respiració, connectarem amb el nostre cos i la nostra consciència s’expandirà a un nivell transformador i meditatiu, de connexió profunda amb el nostre ésser.

Professora: Eva Roca

Consulta les classes de Vinyasa Yoga en aquest CALENDARI

Reserves
0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account