Curs de Reiki Angèlic nivells 1 & 2

RA 1&2 12,13 i 14 juliol 2

Carregant mapa...

Dia i hora
12.07 / 14.07 - 17:00 a 18:00


Localització
Barcelona Sants


ÀmbitsEl Reiki Angèlic és una tècnica de sanació que treballa amb àngels, arcàngels, mestres ascendits i ascendides i altres éssers de llum pura.

Mira el vídeo on parlo de Reiki Angèlic: https://www.youtube.com/watch?v=MxykrLpBtn0 (català) https://www.youtube.com/watch?v=1ep9pXs-6h4 (castellano)
Els àngels i éssers de llum pura són energies de diferents freqüències que ens ajuden a fer una sanació més eficaç i amb molt amor. Nosaltres també som energia, però estem encarnats en un cos material, físic.
En el curs, els àngels i éssers de llum pura fan les iniciacions i ancoren els símbols en el cos energètic de la persona. El Reiki Angèlic connecta l’alumne amb l’energia de la seva ànima i l’ajuda a ser un canal pur entre els éssers de llum pura i la persona que rep la sanació (que també pot ser ella mateixa, en el cas d’autosanació).
Durant el curs, connectem amb la pau interior i l’amor incondicional, que són les millors eines tant pel nostre creixement personal com per a fer una sanació perfecta per a cadascú. Es produeix un canvi interior gran i, per tant, un canvi de consciència.
Un curs per a aprendre a sanar amb l’energia dels àngels i canalitzar l’energia universal cap a la Terra i els que en formem part; per a aprofundir en la connexió amb nosaltres mateixos i amb aquestes energies i, per a qui ho desitgi, utilitzar el Reiki Angèlic professionalment. No és necessari conèixer altres sistemes de sanació.

Durant el curs rebràs:
۞ Una neteja angèlica abans de les sintonitzacions.
۞ Les sintonitzacions dels nivells 1 i 2 de Reiki Angèlic, incloent l’anclatge de 8 símbols.

Aprendràs les tècniques de:
۞ Autosanació
۞ Sanació amb Mestres Ascendits
۞ Sanació multidimensional, vides passades i realitats paral·leles
۞ Sanació a distància
۞ Informació sobre els xacres i com treballar amb colors, cristalls i essències florals. Tècniques per a preparar les eines que fem servir durant la sanació.

Se’t proporcionarà el següent material:
۞ Cristall Mestre.
۞ Manual del curs.
۞ Certificat de practitioner de Reiki Angèlic 1 i 2 avalat per l’Associació de Reiki Angèlic del Regne Unit (Angelic Reiki Association UK), que permet utilitzar el Reiki Angèlic professionalment.

Dates: 12, 13 i 14 de juliol de 2019

Horaris:
Divendres de 17h a 19h aprox (horari amb possibilitat de canvis)
Dissabte de 10h a 19h amb pausa per dinar
Diumenge de 10h a 18h amb pausa per dinar

Preu: 225€

Lloc: Barcelona Sants

Impartit per Neus Miquel Tàpies: Mestra de Reiki Angèlic, canalitzadora, practitioner de Colour Light Therapy, Cristal·loteràpia, Cromoteràpia, Aurasoma, Flors de Bach i sanacions energètiques.

Inscripcions i més informació: neusmiqueltapies@gmail.com0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account