Curs d’Iniciació al Xamanisme – Retorn a l’Origen

cap_niucat_Origen

Mapa no disponible

Dia i hora
08.06 / 09.06 - Tot el dia.


Localització
Masía La Rasclosa Espai de Llum


ÀmbitsEl xamanisme ens torna a la terra, és el camí que ens porta de tornada a ser humans, el retorn a l’origen. La senda del xamàn és autoconeixement, responsabilitat i saviesa però abans de res és compassió i amor. El xamàn estima i respecta cada criatura, pot comunicar-se amb cada ésser, independentment de la realitat en la que habiti el mateix. El xamàn té la clau que obre la porta a mons paral·lels, guarda els secrets del cosmos, viatjant entre plans, ofereix la seva ajuda allà on és reclamat, portant la informació necessària per als que necessiten un pont cap a “l’ altra realitat”.

El xamanisme és la clau i el xaman el guardià de la porta, la porta que ens duu a entendre, a curar, somiador i viatger incansable, encara que mai viatja sol. El xamàn coneix les entrades per viatjar a altres realitats però sempre viatja acompanyat dels seus esperits d’ajuda, coneix els seus guies i entaula una relació de germanor amb ells, tots dos actuen en nom de l’amor, portant el poder i la sanació on són necessàries.

Desfer el camí i retornar a l’origen és l’única manera de reconèixer el que som, d’entendre que som part del gran esperit, el xamanisme ens re-connecta amb aquest tot al qual pertanyem, ens ensenya l’idioma universal per poder comunicar-nos amb la nostra pròpia ànima, amb l’ànima dels nostres germans, vius o morts, amb els esperits de la natura, a tornar a la mare-pare, mitjançant el xamanisme s’aconsegueix la comprensió, l’evolució absoluta sense subterfugis ni màscares, el retorn a l’ÉSSER.

En el curs d’Iniciació al Xamanisme “Retorn a l’Origen” aprendrem a comunicar-nos amb aquesta altra realitat, apredrem a viatjar pels mons espirituals a la recerca de la informació i ajuda que necessitem, a comunicar-nos amb els nostres esperits d’ajuda.

Apredrem a treballar amb el nostre poder espiritual i el dels nostres esperits d’ajuda, a comunicar-nos amb elements de la natura, a elaborar eines de protecció.

Els estudiants obtindran les eines necessàries per conèixer aquests mons espirituals que els ajudin a entendre millor el seu recorregut per aquesta realitat en la qual “habitem”.

No és possible realitzar aquest curs si:
Estàs embarassada.
Tens diagnosticat trastorn d’esquizofrènia en qualsevol de les seves variants o epilèpsia.

Imparteix Kartar Atma
Preu 230 € tot inclòs
Allotjament, pensió completa, curs i activitats
Inici: Dissabte 9:00h. Fi: Diumenge 18:30h.
Informació i reserves:
info@kartaratma.cat
Josep 664.575.224

Programa

Dissabte:
9:00h. Arribada i assignació d’habitacions
10:00h. Inici Taller
14:00h. – 15:30h. Dinar
15:30h. – 18:30h. Taller
18:30h. – 20:00h. Temps lliure per descansar, passejar, etc ..
20:00h. Sopar
22:00h. Esdeveniment sorpresa de sanació i consciència

Diumenge:
8:30h. – 9:30h. Esmorzar
10:00h. Inici Taller
14:00h. – 15:30h. Dinar
15:30h. – 18:30h. Taller
18:30h. Comiat0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account