Curs Intensiu | Mindfulness per a millorar el benestar i l’eficiència personal

inspira-montserrat

Carregant mapa...

Dia i hora
22.03 / 24.03 - Tot el dia.


Localització
L'Alzina de Collbató


ÀmbitsCurs intensiu de 16h. Introduïr la pràctica de Mindfulness per assolir una major autoconsciència, entrenar els fonaments del benestar i millorar l’eficiència personal.

Introduïr la pràctica de Mindfulness per assolir una major autoconsciència, entrenar els fonaments del benestar i millorar l’eficiència personal. Convertint en oportunitats els desafiaments que es presenten en el nostre dia a dia.

Coneixeràs els beneficis que aporta aquesta pràctica:

  • Augment de la concentració i la claredat mental;
  • Millora de la confiança i l’empatia;
  • Més creativitat.

Amb Carles Ruiz-Feltrer, instructor certificat del programa MBSR (Reducció d’estrés basat en Mindfulness) per Instituto esMindfulness. Life & Executive Coach. Membre co-fundador de la Asociación Profesional de Instructores de Mindfulness – MBSR. Enfocat al desenvolupament del benestar i l’eficiència personal en àmbits organitzatius mitjançant la pràctica de Mindfulness. Autor del llibre “Mindfulness Práctico. Reduce el estrés y vive en conciencia plena” (Ed. Oberon-Grupo Anaya).

Més informació | Inscripcions0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account