Inici CURS INTRODUCCIO FLORS DE BACH, 16 hores

54033405 - girl in park smiling and covering face with sunflower

Carregant mapa...

Dia i hora
05.07 / 26.07 - 10:00 a 13:30


Localització
CURS FLORS de BACH, 16h


ÀmbitsLes Flors de Bach són una eina molt senzilla descoberta pel Dr Edward Bach per poder tractar els estats emocionals de les persones (pors, obsesions, desesperació, soledat…) i així evitar que les seves influencies negatives ens portin a l’enfermetat. La terapia de les flors de Bach és una terapia natural basada en essències florals i les seves diferents vibracions. Com va dir ell mateix “Les essèncias florals presenten uns efectes més que positius en la salut de les persones”  i nosaltres us ajudarem a que ho entengueu i els utilitzeu per vosaltres mateix@s i pel vostre entorn, familia i amics.

En aquest Curs entendrem en què ens poden ajudar i com. Estudiarem la biografia del Dr Bach i el concepte de salut i enfermetat. Descobrirem les 38 Flors de Bach i el Remei d’Urgència i les estudiarem segons els 7 grups definits pel Dr Bach.

Un curs recomanat per coneixe’ns a nosaltres mateixos, reconeixer a les persones que ens envolten i entendre perquè actuen com actuen. Des d’un bon principi parlarem de casos concrets amb exemples que aportin els alumnes i un cop acabat podran experimentar amb amics i familiars.

Al finalitzar el Curs cada alumne podrà fer-se una dilució personal amb l’ajuda de la Formadora.

Són classes amb pocs alumnes i molt pràctiques. Quatre classes de 4 hores.

Horaris:   TARDES  DIJOUS  dies  6-13-20-27 juliol de 16.00 a 20.00h

MATINS  DIMECRES  dies  5-12-19-26 juliol de 10.00 a 14.00h

Si es vol, es podrà continuar la formació (Modul 2 de 48hores)  per encaminar els estudis a la Teràpia de vessant més professional.

Un bon camí per entendre la Naturalesa de les Persones i compendre les emocions de les que estem fets.

 

 

 

 

Reserves

Les reserves estàn tancades per aquesta activitat.0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account