Retir “El Canto del Alma”

NIUC

Carregant mapa...

Dia i hora
13.07 / 14.07 - Tot el dia.


Localització
Espai de Llum La Rasclosa


ÀmbitsEl taller “El Canto del Alma” està pensat per a iniciar-nos en el camí de l’auto transformació i l’auto coneixement mitjançant la nostra veu com a principal vehicle sanador, treballarem amb elements del xamanisme, aprenent a reconèixer-nos, responsabilitzar i empoderar. Emprendrem el camí de la veritable sanació des de dins cap a fora per ajudar-nos a nosaltres mateix i en benefici d’altres.

Mitjançant tècniques ancestrals com el cant profund, danses, sons monòtons de tambor i maraca, entrarem en un estat de connexió amb el nostre ser i amb realitats paral·leles, ens endinsarem en el profund de la nostra essència a través del viatge de so, identificant els nostres bloquejos i sanant les nostres emocions.

Els xamans de tot el món han utilitzat des de sempre aquestes tècniques de so per trobar resposta i curació, avui dia la ciència admet que mitjançant el so es pot aconseguir la curació d’infinitat de malalties. “El Canto del Alma” és un mitjà meravellós per equilibrar tant el cos espiritual com el físic que ens porta a estats místics i eleva la nostra freqüència vibratòria, aconseguint fins i tot induir a la sanació espontània.

Els estudiants obtindran una eina que els proporcionarà claredat mental, augment de la creativitat, major capacitat de concentració, equilibri i una gran sensació de pau, els objectius del taller són:
• Aprendre a identificar i eliminar bloquejos
• Desbloquejar els centres d’energia mitjançant el so
• Empoderar el nostre cos físic mitjançant la dansa sagrada
• Abraçar el silenci
• Canalitzar les nostres síl·labes guerreres
• Aprendre a contactar amb els nostres guies espirituals
• Canalitzar la nostra cançó de l’ànima.

No és possible realitzar aquest curs si:
• Estàs embarassada
• Tens diagnosticat trastorn d’esquizofrènia en qualsevol de les seves variants o epilèpsia.
Informació i contacte:
info@kartaratma.cat · 664.575.224 Josep0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account