TALLER DE BROTS, SUCS I BATUTS PER A UNA SALUT RADIANT

taller brots, sucs i batuts verds_2018 copia

Carregant mapa...

Dia i hora
14.03 - 17:30 a 20:00


Localització
CRUDIVEGANIA


Àmbits



En aquest taller hem fusionat dos tallers: el de Brots i Germinats i el de Sucs i Batuts per a una Salut Radiant. Els brots i els germinats són autèntics superaliments que pots fer-te tu mateix a casa, fàcilment i a un cost molt baix. Súper-sostenibles, se’ls considera superaliments, perquè amb una poca quantitat d’aliment i calories, aporten grans quantitats de nutrients. El mateix passa amb els sucs i batuts. Brots, sucs i batuts són una deliciosa i excel·lent font d’enzims, minerals, vitamines, fitoquímics i proteïnes que ens ajuden a mantenir la nostra salut radiant i el nostre organisme jove i ple d’energia i vitalitat. En aquest taller aprendràs a fer-los amb diferents estris i coneixeràs les propietats de cada aliment per tal de poder-los usar terapèuticament.

banner taller brots sucs i batuts verds

Els sucs i batuts son una deliciosa i excel·lent font d’enzims, minerals, vitamines, fitoquímics i proteïnes que ens ajuden a mantenir la nostra salut radiant i el nostre organisme jove i ple d’energia i vitalitat.

És la millor manera de començar el dia. Els sucs i els batuts són la millor opció d’esmorzar, ja que com són un aliment predigerit, ens permeten prendre gran quantitat de nutrients en un àpat molt lleuger, ideal en la fase d’eliminació de l’organisme, que esdevé al matí (fins les 12 del migdia). És l’aliment ideal per depurar-se, revitalitzar-se, prevenir o aturar les malalties degeneratives, ajudar i fins i tot revertir el càncer i altres malalties cròniques. També és l’àpat ideal per perdre pes i recuperar el pes natural del cos en molt poc temps i sense deixar de banda cap nutrient. En aquest punt cal l’assessorament d’un nutricionista especialitzat en el tema.

L’ingredient base dels sucs i batuts verds són les fulles verdes, brots i/o la fruita, en el seu estat natural, mantenint tots els enzims i nutrients que necessita el nostre cos per mantenir-se sa i amb energia. Les fulles poden ser espinacs, col, bledes, api, fulla de la remolatxa, julivert, rúcula, etc. La fruita, triarem sempre la d’estació.

En aquest taller coneixeràs les propietats de cada aliment que liquarem o batrem per tal de poder-los usar terapèuticament. També coneixeràs els superaliments i com fer brots i germinats a casa d’una forma fàcil i sostenible. També coneixeràs el Wheatgrass i les seves propietats i aplicacions.

Quan incorporem aquests aliments a la nostra dieta, el cos s’omple de nutrients i ja no necessita menjar tant, alleugerant els processos orgànics, estalviant energia, perdent el pes que ens sobra, sanant malalties i recuperant la nostra salut.

Beneficis immediats en integrar els brots, sucs o batuts en la teva dieta:

1 – Pèrdua ràpida del pes sobrant
2 – Augment fàcil i ràpid de consum de fruites i verdures (especialment verds)
3 – Fàcil digestibilitat i assimilació de nutrients
4 – Ingesta d’antioxidants i aturament de l’envelliment
5 – Augment de l’Energia. Ja no necessitarem el cafè.
6 – Claredat mental i concentració
7 – Augment d’ingesta de fibra i bon trànsit intestinal
8 – Pell més fina, cabell més fort
9 – Reducció de desitjos d’aliments nocius i addictius (sucres, farines, greixos…)
10 – Augment del sistema immunològic i purificació de la sang
11 – Alcalinització de l’organisme, eleva el PH de la sang

CONTINGUT:

  • La Germinació i els seus beneficis.
  • Llavors i activació de llavors.
  • Tipus de brots i germinats.
  • Tècniques de germinació.
  • L’herba de blat.
  • Els sucs i els batuts verds. La clorofil·la i les seves propietats.
  • Què és el suc? Amb quines màquines el fem? Com combinem els aliments?
  • Què és el batut? Amb quines màquines el fem? Com combinem els aliments?
  • Diferències entre suc i batut. Beneficis i inconvenients de cada un.
  • Tècnica d’elaboració.
  • Ingredients.
  • Receptes terapèutiques de sucs i batuts.
  • Degustació.

INVERSIÓ: 40 € *

* Inclou dossier i degustació dels batuts elaborats durant el taller amb ingredients 100% ecològics

DURADA: 2 hores

Propers tallers:

Dijous, 14 de MARÇ 2019, de 17:30 a 19:30h

IMPARTEIX: Eva Roca

LLOC:

Aula gastronòmica de CRUDIVEGÀNA – BIONÈCTAR

Carrer Eiximenis, 8 – GIRONA

Pots fer la inscripció…



0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account