TALLER DE PIZZES I FORMATGES CRUDIVEGANS

taller Pizzes_Formatges copia

Carregant mapa...

Dia i hora
16.03 - 10:00 a 14:00


Localització
CRUDIVEGÀNIA


Àmbits



En aquest taller deliciós i molt emocional, aprendrem a elaborar delicioses pizzes i formatge crudivegà. Elaborarem versions delicioses de la tradicional pizza amb formatge, però amb ingredients molt nutritius, nets i vitalitzants, sense farines, sense gluten i sense làctics. Sembla increíble, oi? Ingredients saludables i vitalitzants a base de plantes transformats en aquests formats culinaris tan emocionals. Aquestes pizzes ens aporten grans dosis de vitamines, proteïnes i minerals. Esteu preparats per omplir-vos d’energia vital i satisfer, alhora, el vostre cos emocional?

banner taller Pizzes Formatges

En aquest taller deliciós i molt emocional, aprendrem a elaborar delicioses pizzes i formatge crudivegà. Elaborarem versions delicioses de la tradicional pizza amb formatge, però amb ingredients molt nutritius, nets i vitalitzants, sense farines, sense gluten i sense làctics. Sembla increíble, oi? Ingredients saludables i vitalitzants a base de plantes transformats en aquests formats culinaris tan emocionals. Aquestes pizzes ens aporten grans dosis de vitamines, proteïnes i minerals. Esteu preparats per omplir-vos d’energia vital i satisfer, alhora, el vostre cos emocional?

  • Tècnica d’elaboració de bases de pizza viva
  • Tècnica d’elaboració i fermentació del formatge crudivegà
  • Diferents versions de pizza
  • Diferents versions de formatge
  • Activació de llavors
  • Receptes que farem en aquest taller:
    • Pizza Orgànica Mediterrània (foto).
    • Pizza Suprema (foto)
    • Formatge cremós crudivegà.
    • Formatge curat crudivegà (foto).

IMPARTEIX:

Daniela de Castro. Formadora del Máster d’Alimentació Conscient i Eco-Xef de Cuina Viva de l’escola Crudivegània. Experta en alimentació viva, formada a l’escola Terra Pia de Brasil. Co-creadora del projecte d’alimentació viva Hortganica, on imparteix formació en aquest àmbit.

INVERSIÓ: 65 € *

* Inclou dossier amb receptes i degustació de les receptes elaborades durant el taller amb ingredients 100% ecològics

DURADA: 4 hores

PROPERS TALLERS:

  • Dissabte, 16 Març 2019, de 10 a 14h

LLOC:

Aula gastronòmica de CRUDIVEGÀNA – BIONÈCTAR

Carrer Eiximenis, 8 – GIRONA

Pots fer la inscripció…



0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account