Àmbits professionals

Tot el contingut de la plataforma està ordenat per àmbits professionals per afinitat amb la ment alternativa del navegant i per a que sigui més fàcil trobar el que necessites. Cada àmbit es composa d’espais i persones. A continuació tens una explicació de cada un.

Oci Conscient

favicon_arts

Arts, Ecstaticdance, Cant de mantras, Teatre terapèutic, Concos de quarç i tibetans, Hang, Artesania,  Temascal, Tantra, Altres

Experiències que requereixen de goig per dur-les a terme. En aquest àmbit trobaràs medis artístics, lúdics i d’exploració alternatius que generen desenvolupament personal.

Teràpies Naturals y Alternatives

favicon_terapies

Centres de teràpies, terapeutes, desenvolupament personal, cos-ment, teràpies energètiques, teràpies psicològiques, teràpies mèdiques, teràpies manuals, massatge, teràpies amb flors o plantes, SPA, altres teràpies i tècniques, escoles.

La Consciència ens impulsa a trobar nous medis per sanar-nos, adonant-nos que el cos reflexa l’efecte d’una causa interna de la persona. Fins ara la medicina convencional havia fet servir la tècnica de l’esparadrap, és a dir, eliminar l’efecte sense sanar l’origen. Per això ara l’enfoc canvia 180 graus. A més, ja no ens conformem amb estar sans físicament, sinó que volem sentir-nos plens.

En aquest àmbit trobaràs empreses i professionals del camp de les teràpies naturals i alternatives que veuen a la persona com un ésser holístic, un univers de característiques. Estem d’enhorabona, la iniciativa dels hospitals de tractar amb teràpies alternatives com el reiki cada dia aumenta 🙂

Salut Holística

favicon_salut

Centres de salut integral, biomagnetisme, geobiologia, ginecologia holística, odontologia holísitca, quantum, altres

Es defineix com a salut holística el conjunt de factors biològics, emocionals i espirituals que contribueixen a un estat d’equil·libri en la persona. 

En aquest àmbit trobaràs vies holístiques per a la salut, centres que ofereixen des d’assessorament social, medicina naturista, osteopatia o estètica natural, professionals i serveis que fem servir habitualment amb la diferència que són holístics.

Alimentació Conscient

favicon_alimentacio

Agricultura pròpia, viticultura pròpia, cuina alternativa, cooperativa, botigues, herbolaris i remeis naturals, altres.

Alimentació sana, sense pesticides, ecològica, vegetariana, macrobiòtica (basada en principis d’equilibri), consum responsable, compra-venda sense intermediaris, productes de proximitat, herbolaris i remeis naturals, etc.

Coneixements Alternatius

favicons_coneixements

Astrologia, Biodescodificació, Disseny humà, Feng-shui, Fisiognomia, Grafologia, Kabalah,
Mineralogia, Numerologia, Parapsicologia, Quiromància,
Radioestèsia, Tarot terapèutic, Ufologia, botigues, escoles, altres

Medis de coneixement alternatius relacionats amb l’energia, el pensament, la natura, el món sutil, la intuïció…

Comunicació

favicon_divulgacio

Associacions, Editorials i revistes, Radios, periodistes, conferenciants, comunicadors, escriptors

Comunicació i divulgació mediàtica alternativa als mitjans de comunicació i cultura. Ments obertes i pioneres que ens revelen informació i proposen nous camins de comprensió, actuació, mediació i per a viure.

Ecologia

favicon_eco

Bioarquiterctura, permacultura, ecoempresa, ecoprofessional, hort urbà, ecoaldea, altres

Projectes i persones que ofereixen propostes intel·ligents i respectuoses amb el medi ambient.

Animals

favicon_animals

Protectores i associacions, teràpies naturals, veterinària holística, comunicació entre espècies, veganisme

Dedicat als animals, la seva protecció i defensa, respecte i necessitats.

Retir

favicon_retir

Centres de retir i meditació, temples i monastirs

Moltes persones sentim la necessitat d’apartar-nos de l’estrès i de tot el soroll dels carrers, i d’estar en un espai en calma, harmonia, natura, silenci…

En aquest àmbit trobaràs espais per a què puguis fer el teu retir tranquil·lament, tant si escolleixes fer-lo tu a soles, com seguir un retir col·lectiu de meditació o silenci.

“Primer vaig ser intel·ligent i vaig voler canviar el món,
després vaig ser savi i vaig voler canviar-me a mi mateix”

 

CREEM I APROPEM EL MÓN QUE ENS AGRADA!
Gràcies per la teva participació!

niucat.cat_junts

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account