Àmbits professionals

Tota la informació i contingut de la plataforma, així com els centres, professionals i publicacions, estàn ordenats per àmbits professionals per a que sigui més fàcil trobar el que busques. A continuació tens una explicació de cada àmbit:

Teràpies Naturals y Alternatives

favicon_terapies

La Consciència ens impulsa a trobar nous medis per sanar-nos, adonant-nos que el cos reflexa l’efecte d’una causa interna de la persona. A més, ja no ens conformem amb estar sans físicament, sinó que volem sentir-nos plens. En aquest àmbit trobaràs centres i professionals del camp de les teràpies naturals i alternatives que veuen a la persona com un ésser holístic, un univers de característiques. Estem d’enhorabona, la iniciativa dels hospitals de tractar amb teràpies alternatives com el reiki cada dia aumenta 🙂

Centres de teràpies, terapeutes, desenvolupament personal, cos-ment, teràpies energètiques, teràpies psicològiques, teràpies mèdiques, teràpies manuals, massatge, teràpies amb flors o plantes, SPA, altres teràpies i tècniques, escoles.

Oci Conscient

favicon_arts

En aquest àmbit trobaràs serveis i propostes que requereixen de goig per dur-les a terme, com ara medis artístics, lúdics i d’exploració alternatius que generen desenvolupament personal.

Arts, Ecstaticdance, Cant de mantras, Teatre terapèutic, Concos de quarç i tibetans, Hang, Artesania,  Temascal, Tantra, Altres

Salut Holística

favicon_salut

Es defineix com a salut holística el conjunt de factors biològics, emocionals i espirituals que contribueixen a un estat d’equil·libri en la persona. 

En aquest àmbit trobaràs vies holístiques per a la salut, centres que ofereixen des d’assessorament social, medicina naturista, osteopatia o estètica natural, professionals i serveis que fem servir habitualment amb la diferència que són holístics.

Centres de salut integral, Biomagnetisme, Geobiologia, Ginecologia holística, Odontologia holísitca, Quantum, Altres

Alimentació Conscient

favicon_alimentacio

Alimentació sana, sense pesticides, ecològica, vegetariana, macrobiòtica (basada en principis d’equilibri), consum responsable, compra-venda sense intermediaris, productes de proximitat, etc.

Agricultura pròpia, Viticultura pròpia, Cuina alternativa, Cooperatives, Botigues, Herbolaris i Remeis naturals, Professionals, Altres.

Coneixements Alternatius

favicons_coneixements

Medis de coneixement alternatius relacionats amb el pensament, l’energia, la natura, el món sutil, la intuïció…

Astrologia, Biodescodificació, Disseny humà, Feng-shui, Fisiognomia, Grafologia, Mineralogia, Numerologia, Parapsicologia, Quiromància,
Radioestèsia, Tarot terapèutic, Ufologia, Botigues, Escoles, Altres

Comunicació

favicon_divulgacio

Comunicació i divulgació mediàtica alternativa. Ments obertes i pioneres que ens revelen informació i proposen nous camins per a la comprensió, la cultura, per a viure o ser.

Associacions, Editorials i revistes, Radios, Periodistes, Conferenciants, Comunicadors, Escriptors

Ecologia

favicon_eco

Projectes i persones que ofereixen propostes intel·ligents i respectuoses amb el medi ambient.

Bioarquiterctura, Permacultura, Ecoempreses, Ecoprofessionals, Horts urbans, Ecoaldees, Altres

Animals

favicon_animals

Dedicat als animals, la seva protecció, defensa, coneixement i necessitats.

Protectores i associacions, Teràpies naturals, Comunicació entre espècies, Veterinària holística, Veganisme

Retir

favicon_retir

Moltes persones sentim la necessitat d’apartar-nos de l’estrès i de tot el soroll dels carrers, i d’estar en un espai en calma, harmonia, natura, silenci…

En aquest àmbit trobaràs espais per a què puguis fer el teu retir tranquil·lament, tant si escolleixes fer-lo tu a soles, com seguir un retir col·lectiu de meditació o silenci.

“Primer vaig ser intel·ligent i vaig voler canviar el món,
després vaig ser savi i vaig voler canviar-me a mi mateix”

Retir i Meditació, Temples i Monastirs, Connexió amb la Natura

Creem i apropem el món que ens agrada

niucat.cat_junts

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account