Banys de So i rendició

Banys_de_So_7

El so dels gongs, amb harmònics molt potents que es van sobreposant en capes i que produeixen una multiplicitat de tons i sobretons, modifica la nostra vibració energètica i provoca una alteració de la nostra consciència permetent-nos accedir als seus nivells més profunds.

Però per a això cal rendir-se, deixar-se portar, ser capaços de deixar anar, permetre que la nostra ment es rendeixi i deixi de controlar, i poder acceptar el que passa sense jutjar, sense resistències… convertir-nos en observadors.

Aquest és un exercici enriquidor, perquè a més de reconèixer el que som quan la ment deixa de controlar, també ens dóna l’oportunitat de sintonitzar amb la vida, d’aprendre a acceptar el que hi ha i establir una bona relació amb el moment present.
Quan humilment assentim al que hi ha, quan acceptem la vida com se’ns presenta i actuem amb el que ens ofereix, aquesta es transforma i s’alleuja gràcies a la ressonància: la llibertat entra en la nostra vida i el drama desapareix.

La rendició no és resignació, la rendició és un acte poderós, implica cedir més que resistir-se al flux de la vida, és un coneixement simple però profund: acceptar el moment present incondicionalment i com únic lloc on poder sintonitzar amb la Vida.

0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account