Banys de So i Silenci

sess_ind_06

Durant les sessions podràs reconnectar amb aquest espai dins teu on resideix la pau i l’amor. Amb l’ajuda dels sons de diversos instruments sagrats i la seva gran amplitud d’harmònics podràs reconèixer aquesta part més profunda de la teva vida, connectar amb el teu ésser interior.

Perquè el so, correctament executat, té la virtut de modificar la teva percepció de forma immediata i portar-te cap a un estat alterat de consciència. Científicament això passa per un canvi en els patrons de les ones cerebrals, els cicles cerebrals baixen a nivells de freqüència entre ones Alpha (7,5 a 14 Hz o cicles per segon) i ones Theta (4 a 7,5 Hz) aconseguint una profunda relaxació mental i física, el cessament gradual de l’incessant diàleg de la ment, i en conseqüència, el reconeixement de la pau i el silenci.

I juntament amb el principi de la ressonància, que permet modificar una freqüència alterada a través de la transmissió de freqüències sanes i equilibrades i produir una harmonització entre la vibració del so i la del teu cos, és el silenci intern una part essencial en una sessió de sanació amb el so.
Amb l’ajuda dels harmònics aniràs amorosament cap a un estat de pau i de silenci on té lloc el procés d’autosanació, entès  com un despertar espiritual que impacta en el cos físic.
És quan la ment s’aquieta, que s’activa el prodigiós mecanisme natural d’autosanació que té el nostre cos.

I durant aquest procés de relaxació, centrament i harmonització, i també de reconeixement i transformació, podràs sentir el teu cos… escoltar la teva veu interior… i potser esbrinar el que et cal treballar, quins són els canvis que hauries de fer en la teva vida, en els teus hàbits, per a recuperar el teu to únic i original, el teu equilibri energètic natural, per a recuperar la pau i l’amor. La pau del moment present, i l’amor entès com un estat de consciència, una manera de veure’t a tu i als altres. És llavors quan es comencen a estovar i a desfer bloquejos i tensions, i a desaparèixer molèsties i trastorns, molts d’ells relacionats amb l’estrès o d’origen psicosomàtic…

“Cal coratge: Coratge per ser un mateix, i coratge per ficar-se dins d’un mateix.
No conec coratge més gran que aquest.”
Osho

0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account