Categories professionals

Tot el contingut d’aquest portal està ordenat per categories professionals per a que sigui més fàcil trobar el que necessites. Cada categoria professional es composa d’espais i persones. A continuació tens una explicació de cada una.

Oci Conscient

favicon_arts

Arts, Ecstaticdance, Cant de mantras, Teatre terapèutic, Concos de quarç i tibetans, Hang, Artesania,  Altres

Experiències que requereixen de goig per dur-les a terme. En aquesta categoria trobaràs medis artístics i lúdics alternatius i que generen desenvolupament personal.

Teràpies Naturals y Alternatives

favicon_terapies

Centres de teràpies, terapeutes, desenvolupament personal, cos-ment, teràpies energètiques, teràpies psicològiques, teràpies mèdiques, teràpies manuals, massatge, teràpies amb flors o plantes, SPA, altres teràpies i tècniques, escoles.

La Consciència ens impulsa a trobar nous medis per sanar-nos, adonant-nos que el cos reflexa l’efecte d’una causa interna de la persona. Fins ara la medicina convencional havia fet servir la tècnica de l’esparadrap, és a dir, eliminar l’efecte sense sanar l’origen. Per això ara l’enfoc canvia 180 graus. A més, ja no ens conformem amb estar sans físicament, sinó que volem sentir-nos plens.

En aquesta categoria trobaràs empreses i professionals del camp de les teràpies naturals i alternatives que veuen a la persona com un ésser holístic, un univers de característiques. Estem d’enhorabona, la iniciativa dels hospitals de tractar amb teràpies alternatives com el reiki cada dia es fa més gran.

Salut Holística

favicon_salut

Centres de salut integral, biomagnetisme, geobiologia, ginecologia holística, odontologia holísitca, quantum, altres

Es defineix com a salut holística el conjunt de factors biològics, emocionals i espirituals que contribueixen a un estat d’equil·libri en la persona. 

En aquesta categoria trobaràs vies holístiques per a la salut, centres que ofereixen des d’assessorament social, medicina naturista, osteopatia o estètica natural, professionals i serveis que fem servir habitualment amb la diferència que són holístics.

Alimentació Conscient

favicon_alimentacio

Agricultura pròpia, viticultura pròpia, cuina alternativa, cooperativa, botigues, herbolaris i remeis naturals, altres.

Alimentació sana, sense pesticides, ecològica, vegetariana, macrobiòtica (basada en principis d’equilibri), consum responsable, compra-venda sense intermediaris, productes de proximitat, herbolaris i remeis naturals, etc.

Coneixements Alternatius

favicons_coneixements

Astrologia, Biodescodificació, Disseny humà, Feng-shui, Fisiognomia, Grafologia, Kabalah,
Mineralogia, Numerologia, Parapsicologia, Quiromància,
Radioestèsia, Tarot terapèutic, Ufologia, botigues, escoles, altres

Medis de coneixement alternatius relacionats amb l’energia, la natura, el món sutil i la intuïció.

Comunicació

favicon_divulgacio

Associacions, Editorials i revistes, Radios, periodistes, conferenciants, comunicadors, escriptors

Comunicació i divulgació mediàtica alternativa als mitjans de comunicació i cultura. Ments obertes i pioneres que ens revelen informació i proposen nous camins de comprensió, actuació, mediació i per a viure.

Ecologia

favicon_eco

Bioarquiterctura, permacultura, ecoempresa, ecoprofessional, hort urbà, ecoaldea, altres

Categoria per l’ecologia amb projectes i persones que ofereixen propostes intel·ligents i respectuoses amb el medi ambient.

Animals

favicon_animals

Protectores i associacions, teràpies naturals, veterinària holística, comunicació entre espècies, veganisme

Categoria dedicada als animals, la seva protecció i defensa, respecte i necessitats.

Retir

favicon_retir

Centres de retir i meditació, temples i monastirs

Moltes persones sentim la necessitat d’apartar-nos de l’estrès i de tot el soroll dels carrers, i d’estar en un espai en calma, harmonia, natura, silenci…

En aquesta categoria trobaràs espais per a què puguis fer el teu retir tranquil·lament, tant si escolleixes fer-lo tu a soles, com seguir un retir col·lectiu de meditació o silenci.

“Primer vaig ser intel·ligent i vaig voler canviar el món,
després vaig ser savi i vaig voler canviar-me a mi mateix”

 

 Gràcies per la vostra participació!

CREEM I APROPEM EL MÓN QUE ENS AGRADA
niucat.cat_juntsContacte

Si vols contactar amb un soci de la nostra xarxa, trobaràs el seu contacte a la seva pàgina de soci. Aquest formulari és únicament per contactar amb l'equip de NiuCat!. També ens pots escriure un correu electrònic a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account