Col·laborem amb la fundació MONA

festa del soci fundació mona niucat

 

El passat 7 d’octubre vam tenir el privilegi de visitar MONA per la “Festa del Soci”.

MONA és una fundació dedicada al rescat, rehabilitació i benestar dels primats des del 2001.

 

Des del primer moment a arribar, vam quedar impressionats: l’amabilitat dels voluntaris, l’organització de l’espai amb respecte i cura, la quantitat de pares i nens… tots junts amb el mateix propòsit: ajudar als primats.

 

En Didi, de l’equip de rescat i rehabilitació i responsable de manteniment, un home molt conscient, compromès i divertit, ens va fer una visita guiada per les instal·lacions. Ens va agradar que al començar ens recordès que la fundació és pels animals, no per les persones.

 

Els cuidadors treballen amb un respecte per admirar. Han trigat fins a 5 anys per integrar degudament un nou membre a la família de primats. Els cuidadors els alimenten, netejen, vigilen, observen, i sempre respectant l’espai de cada animal i la seva personalitat.

 

La diada va ser encantadora, amb jocs, conte contes, activitats de pintura i creativitat. Allà on miraves veies somriures. Sempre és emocionant veure tantes persones col.laborant juntes per una causa justa.

 

Gràcies a projectes com Mona, el Cor floreix.
I recordem: tots som una gran Família on l’Amor és lo important.

Vols passar a l’acció?

Mona ha de créixer per poder ajudar més i millor.

Està previst un canvi d’ubicació i necessiten la nostra ajuda. Si bé MONA continua brindant atenció permanent als seus grups familiars de primats, desafortunadament existeix una necessitat constant de rescatar, rehabilitar i tenir cura de per vida de molts altres primats que encara es troben en condicions espantoses.

 

Si vols contribuir, tens moltes maneres de fer-ho! Pots apadrinar un ximpanzé, alimentar-lo, fer donatius, ser voluntari, fer-te soci… Comptaran amb tu per futures festes ;)

 

fundacionmona.org/ca/

 

L’ajuda que puguis oferir, de ben segur t’atendran molt agraïts 

Gràcies per la teva contribució a un món millor.

 

Informació i visites guiades concertades: 972 477 618
Email: info@fundacionmona.org

 

A la foto: En BONGO (llibre, “Petita història d’un ximpanzé”) , la Bàrbara Sanson, Co-responsable del Departament de Rescat i Rehabilitació, Iris, NiuCat, i la Pilar Segura, Departament Fundrasing

0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account