Jo Sóc
Nom

Alzina de Collbató

Àmbit professional

Teràpies naturals, Alimentació Conscient, Retir

Presentació

Som un centre de teràpies naturals i creixement personal als peus de Montserrat.

L’Alzina de Collbató es troba al bell mig del nucli medieval de Collbató, en una antiga masia del segle XVII, i neix amb la voluntat de crear un espai de nutrició físic, mental, emocional i també espiritual.

L’Alzina gaudeix de l’espai ideal per a la realització d’activitats relacionades amb el creixement personal, des d’activitats regulars – tallers de moviment expressiu, ioga i estiraments – a sessions de teràpia Gestalt, fins a activitats puntuals en cap de setmana relacionades amb la Cuina Natural i Saludable, retirs de ioga i tallers massatge per a parelles entre moltes altres. A més, cada segon divendres de mes celebrem xerrades gratuïtes dintre del cicle “Els Divendres a l’Alzina”.

Posem també a la disposició d’altres professionals del ram les nostres sales i espais per a la realització d’activitats afins a la filosofia del Centre, i estem treballant per a tirar endavant un projecte de Teamcooking per a empreses, una activitat de Teambuilding basada en l’alimentació natural i saludable.

Et ressona?

 

Contactant per aquí ens ajudes ❤ ? Gràcies!

Ciutat

Collbató

Web

http://www.alzinadecollbato.cat

Telèfon

665305869

Correu

comercial@alzinadecollbato.cat

Preferència de contacte

Correu electrònic