Jo Sóc
Nom

LOIFE5 Ecstatic Dance

Persona de contacte Berta
Àmbit professional

Oci conscient, Teràpies naturals i alternatives

Presentació

L’Ecstatic Dance és una comunitat de persones que a través del seu moviment corporal conscient i guiat per la música, expressa el què es porta dins.

La música juga un paper molt important, doncs amb Ella el cos i la ment responen d’una manera determinada en un espai i un ambient creat per les persones que en aquell moment deixen anar les seves energies i vibracions. La música et fa vibrar i el resultat d’aquesta vibració és la teva manera de moure’t.
L’e-dance és diversió, és llibertat, és sentiment i és comunitat.
Aquest moviment social va néixer a Hawaii sota la supervisió de la gran Gabrielle Roth i els 5 Ritmes, 5 Elements, 5 Emocions. Els 5 ritmes q el cos absorbeix de la música i s’expandeix en forma corporal. L’objectiu d’aquest moviment és crear una comunitat per poder disfrutar de la música i el moviment corporal, és un moment TEU i NOSTRE, on interactuem TOTS i CADASCÚ.
La Berta, aka LOIFE (Love Life), actualment estudiant el Màster de Musicoteràpia a la Universitat de Barcelona, després d’anys dedicant-se a la música com a DJ, s’ha format acadèmicament també com a Productora. Té una estreta relació amb la música amb la qual ha crescut i ha viscut 25 anys de la seva vida, i és que la música la porta dins seu, va en concordància amb les seves emocions i amb els batecs del cor. La Berta sempre ha buscat la interacció entre les persones i la música, és de les que se li posen el pèls de punta quan sent la gent cridar en un concert i quan sent l’energia positiva que es crea en un espai de festa i diversió. La Berta busca el sentit de la seva passió amb la música i per això, després de llargs debats i converses amb la gent que la rodeja ha trobat, avui, en l’Ecstatic Dance el sentit de la seva vida amorosa amb la música: crear una comunitat que es balli a sí mateixa, una comunitat que expressi el què sent, el què vol, el què necessita, que es creï un feedback entre nosaltres, on cadascú expressi lliurement les seves emocions, crear un espai on al final de cada sessió tothom es senti diferent, més lleuger, més descarregat, un espai lliure d’alcohol, de drogues, de fum, lliure de judicis i sobretot, la única pauta a seguir és que ha de ser una sessió lliure de paraula, un espai on no es pot parlar perquè la paraula trenca amb l’energia de la comunitat.
Es tracta de ballar i deixar-se anar, cadascú es lliure d’expressar-se, d’aquí la diversitat de veure i sentir el que veus i sents.
Vine a provar aquesta experiència, vesteix amb roba còmode i porta la teva ampolla d’aigua.
Ens ballem?

Contactant per aquí ens ajudes ❤ ? Gràcies!

Ciutat

Cambrils

Web

youtu.be/ggkbNqdcjfo

Telèfon

678628388

Correu

loife.ecstatic.dance@gmail.com