Perfil
Nom

Carme Ortega Teràpia Gestalt

Persona de contacte Carme Ortega
Àmbit professional

Teràpies naturals i alternatives

Presentació

De Vilassar de Mar, però resident a Barcelona des de fa una breu temporada, sóc pedagoga i terapeuta gestaltista.
Des de que em vaig llicenciar en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, he complementat els meus coneixements amb titulacions enfocades a l’acompanyament psicològic de caire humanístic, com són la Teràpia Gestalt, la Terapia Gestalt Infantil i  Bioenergètica.
Des de l’any 2011 fins a dia d’avui he treballat com a educadora en diversos clubs socials per persones adultes amb problemes de salut mental severs de la Fundació Salut Mental Catalunya. Tot i que anteriorment m’he dedicat de manera voluntària i laboralment, durant més de deu anys, a l’àmbit de l’educació infantil i juvenil tant en lleure com en educació formal.

A l’hora de treballar m’agrada dirigir el meu esforç a establir relacions properes basades en la confiança i respecte mutus, que són la base sobre la cual considero que es pot aprofundir en el creixement de les persones per millorar la qualitat de vida. El meu interès en les persones em motiven a oferir acompanyament, suport i ajuda en els procesos vitals.

Sóc una persona de caràcter enèrgic, entusiasta i afable convençuda dels objectius als quals enfoco les meves actuacions professionals. A partir de la meva experiència puc dir que les meves habilitats més destacades son establir vincles de proximitat tant amb les persones a qui dono atenció com amb els equips de treball.

 

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Barcelona

Telèfon

662360414

Correu

gestaltcarmeortega@gmail.com

Politica de privacidad

yes