Perfil
Nom

Dani Valdés

Persona de contacte Dani Valdés
Àmbit professional

Oci a Catalunya, Comunicació i societat

Presentació

Si hagués de retratar en paraules quina és la motivació dels meus projectes artístics, sense cap dubte escriuria un sol vocable: Felicitat.. Faig el que faig perquè és el que em fa feliç, així de simple. Evidentment, això no implica que no existeixi un sentit o intenció que guiï els meus passos quan viatjo per fotografiar, però no m’agrada pensar en la creativitat com un utensili amb el qual puc aconseguir un objectiu concret. Més aviat, prefereixo sentir-la com un pont pel qual el meu goig es fa present, un goig que m’agrada compartir i contagiar, això sí.

 

Tot i que últimament no estigui molt de moda, a mi no m’avergonyeix dir que crec fermament en l’ésser humà. Tinc ben assumit que sóc immensament afortunat, conservo una tendència natural a veure sempre el millor de les persones, és un regal que atresoro des que vaig néixer.
De manera que, per una qüestió natural d’empatia, procuro que les meves fotografies aconsegueixin inspirar també als altres per que puguin percebre el millor de si mateixos.

 

Podeu veure alguns dels meus treballs a qualsevol d’aquests enllaços:

http://danivaldes.com/

https://www.flickr.com/danivaldes

https://www.facebook.com/danivaldes.org

http://www.instagram.com/danivaldesphotography

 

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Barcelona

Web o FB

http://www.danivaldes.com

Correu

contact@danivaldes.com