Jo Sóc
Nom

Isabel Guerrero Orgaz

Persona de contacte Isabel Guerrero Orgaz
Àmbit professional

Salut holística

Presentació

El meu regorregut per les teràpies naturals va de la mà del meu creixement personal i professional.El meu primer contacte amb l’acupuntura va ser com a pacient (fa uns 25 nys) i em va meravellà els resultats que vaig obtenir amb ella. Va ser el meu terapeuta qui em va animar a estudiar acupuntura i des de llavors m’he dedicat de forma continuada a formar-me com a terapeuta i a créixer com SER.Després de tants anys de pràctica i de grans resultats en consulta em vaig decidir a impartir classes de MTC i compartir amb els meus alumnes els meus coneixements i experiència.Dono gràcies a totes les persones que he conegut, i que segueixo coneixent en consulta i fora d’ella que enriqueixen la meva vida i m’ajuden a créixer.Les meves especialitats són acupuntura i Qi Gong, flors de Bach i Reiki. Aquestes són les teràpies amb les quals solc acompanyar als meus clients, des del respecte i la confidencialitat.

 

Mi andadura por las terapias naturales va de la mano de mi crecimiento personal y profesional.

Mi primer contacto con la acupuntura fue como paciente (hace más de 25 años) y me maravilló los resultados que obtuve con ella. Fue mi terapeuta quien me animó a estudiar acupuntura y desde entonces me he dedicado de forma continuada a formarme como terapeuta y a crecer como SER.

Después de tantos años de práctica y de grandes resultados en consulta me decidí a impartir clases de MTC y compartir con mis alumnos mis conocimientos y experiencia.

Doy gracias a todas las personas que he conocido, y que sigo conociendo en consulta y fuera de ella que enriquecen mi vida y me ayudan a crecer.

Mis especialidades son acupuntura y Qi Gong, flores de Bach y Reiki. Estas son las terapias con las que suelo acompañar a mis clientes, desde el respeto y la confidencialidad.

 

Contactant per aquí ens ajudes ❤ ? Gràcies!

Ciutat

Mataró

Web

http://www.esferamataro.com

Telèfon

34663943497

Correu

isabelguerreroorgaz@gmail.com