Perfil
Nom

Isabel Guerrero Orgaz

Persona de contacte Isabel Guerrero Orgaz
Àmbit professional

Teràpies naturals i alternatives, Salut holistica i benestar

Presentació

El meu regorregut per les teràpies naturals va de la mà del meu creixement personal i professional. El meu primer contacte amb l’acupuntura va ser com a pacient (fa uns 25 anys) i em va meravellàr els resultats que vaig obtenir amb ella. Va ser el meu terapeuta qui em va animar a estudiar acupuntura i des de llavors m’he dedicat de forma continuada a formar-me com a terapeuta i a créixer com SER.

Després de tants anys de pràctica i de grans resultats en consulta em vaig decidir a impartir classes de MTC i compartir amb els meus alumnes els meus coneixements i experiència.

Dono gràcies a totes les persones que he conegut, i que segueixo coneixent en consulta i fora d’ella que enriqueixen la meva vida i m’ajuden a créixer. Les meves especialitats són acupuntura i Qi Gong, flors de Bach i Reiki. Aquestes són les teràpies amb les quals solc acompanyar als meus clients, des del respecte i la confidencialitat.

 

Mi andadura por las terapias naturales va de la mano de mi crecimiento personal y profesional.

Mi primer contacto con la acupuntura fue como paciente (hace más de 25 años) y me maravilló los resultados que obtuve con ella. Fue mi terapeuta quien me animó a estudiar acupuntura y desde entonces me he dedicado de forma continuada a formarme como terapeuta y a crecer como SER.

Después de tantos años de práctica y de grandes resultados en consulta me decidí a impartir clases de MTC y compartir con mis alumnos mis conocimientos y experiencia.

Doy gracias a todas las personas que he conocido, y que sigo conociendo en consulta y fuera de ella que enriquecen mi vida y me ayudan a crecer.

Mis especialidades son acupuntura y Qi Gong, flores de Bach y Reiki. Estas son las terapias con las que suelo acompañar a mis clientes, desde el respeto y la confidencialidad.

 

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Mataró

Web o FB

http://www.esferamataro.com

Telèfon

34663943497

Correu

isabelguerreroorgaz@gmail.com

Politica de privacidad

yes