Perfil
Nom

Marina Puigvert Coaching

Persona de contacte marina@mpcoaching.es
Àmbit professional

Coneixements alternatius

Presentació

Coach Executiu ACC, amb més de 200h d’experiència, certificada per la International Coach Federation (ICF) i membre de la mateixa organització. Formada en Coaching Executiu i Supervisió de Coaches per la Escola Europea de Coaching (EEC), així com en Programació NeuroLingüística (PNL) per l’Institut Gestalt, certificat per l’Associació Espanyola de PNL.

Llicenciada en Farmàcia, estudiant de Psicologia i Máster en Industria Farmacéutica i Para farmacèutica, la Marina ha treballat més de 10 anys en la Industria Farmacéutica liderant equips en l’entorn d’Investigació i Desenvolupament (I+D+i) a nivell nacional i internacional. La seva trajectòria professional en aquest sector li aporta coneixements de primera mà sobre la cultura organitzacional, lideratge i gestió del canvi i l’estrès.  Alhora, li va permetre reconectar amb la seva verdadera vocació: ajudar a les persones i als equips; acompanyar-los en el camí per ser millors professionals, a aconseguir els seus reptes, a desenvolupar-se, en definitiva, a créixer.

En l’actualitat es dedica plenament al Coaching executiu y personal, posant la seva experiència, coneixements i habilitats al servei dels clients per la consecució dels seus objectius.

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Olot

Web o FB

http://www.mpcoaching.es

Telèfon

34639739143

Correu

marina@mpcoaching.es

Politica de privacidad

yes