Perfil
Nom

EnClau de Llum

Persona de contacte Assumpció Fàbregas i Anglada
Àmbit professional

Teràpies naturals i alternatives, Retir, meditació i espiritualitat, Coneixements alternatius

Presentació

Espai per retrobar-se amb un mateix.

 

Qui sóc?

 

L’any 2005, després d’una profunda renovació personal, decideixo apostar per fer les coses que realmente em fan sentir bé amb mi mateixa i obro a Arenys de Mar un consultori de teràpies holístiques, que actualmente s’anomena EnClau de llum, per acompanyar adults i infants cap a un espai d’equilibri i serenitat interior, mitjantçant la transformació energètica del seu estat emocional, mental i físic.

 

En la mateixa época també començo amb una consulta setmanal al centre Art de Sanar de Barcelona, on encara m’hi trobareu.

 

Utilitzo les essències florals, el Reiki, el tarot i la numerologia evolutiva, totes elles enfocades en un únic propòsit: prendre consciència que la nostra naturalesa essencial és la pau que ens permet viure en harmonia amb tot i tots els que ens envolten.

 

Actualment estic aprofondint en la meva vessant artística on a través de la creativitat connecto amb la vibració sanadora que forma part de l’essència de tot el que És i la materialitzo en diferents formats per manifestar-la al món.

 

Et convido a visitar el web: http://www.omnia-art.net

Gràcies.

 

 

 

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Arenys de Mar

Web o FB

enclaudellum.com

Telèfon

649578735

Correu

assumpau@yahoo.es

Politica de privacidad

yes