Jo Sóc
Nom

Om Shanti Yoga Girona

Persona de contacte Eva Roca
Presentació

Impulsat per l’Eva Roca, Om Shanti Yoga Girona neix el 2010, amb l’objectiu de crear un espai, tant físic com humà, on compartir i experimentar tècniques, disciplines i filosofies de vida que ens ajuden a créixer personal i espiritualment. Volem facilitar les condicions perquè tots els éssers siguin lliures i feliços i visquin en pau, amb consciència i bona salut i energia.
Lluny dels dogmes i de les creences, vetllem per tot allò, conegut i desconegut, que ajuda a connectar amb la veritat interior d’un mateix, el camí únic i meravellós de cada un.
Practiquem un ioga modern i creatiu que ens obre a totes les nostres dimensions, despertant la consciència d’unitat i redescobrint la nostra naturalesa essencial de bondat innata… perfecta, il·limitada i plena de joia.
La tècnica principal és l’amor, unint la ciència del cos amb la filosofia del ioga tàntric, que es basa en la bellesa, la bondat i la creativitat del nostre cor. Quan ens expressem des d’aquest lloc diví, tot flueix, tot brilla, i la nostra vida s’omple d’harmonia.
Un ioga amorós que s’adapta a tothom gràcies a la seva ciència biomecànica. Pots llegir més sobre els estils de ioga a la nostra web.

Contactant per aquí ens ajudes ❤ Gràcies!

Ciutat

Girona

Web o FB

http://www.omshantigirona.cat

Telèfon

649822828

Correu

om@omshantigirona.cat

Preferència de contacte

Correu electrònic

Política de Privacitat

si