Perfil
Nom

Kreative Yoga Girona

Persona de contacte Eva Roca
Àmbit professional

Teràpies naturals i alternatives

Presentació

Impulsat per l’Eva Roca, Om Shanti Yoga Girona neix el 2010, amb l’objectiu de crear un espai, tant físic com humà, on compartir i experimentar tècniques, disciplines i filosofies de vida que ens ajuden a créixer personal i espiritualment. Volem facilitar les condicions perquè tots els éssers siguin lliures i feliços i visquin en pau, amb consciència i bona salut i energia.
Lluny dels dogmes i de les creences, vetllem per tot allò, conegut i desconegut, que ajuda a connectar amb la veritat interior d’un mateix, el camí únic i meravellós de cada un.
Practiquem un ioga modern i creatiu que ens obre a totes les nostres dimensions, despertant la consciència d’unitat i redescobrint la nostra naturalesa essencial de bondat innata… perfecta, il·limitada i plena de joia.
La tècnica principal és l’amor, unint la ciència del cos amb la filosofia del ioga tàntric, que es basa en la bellesa, la bondat i la creativitat del nostre cor. Quan ens expressem des d’aquest lloc diví, tot flueix, tot brilla, i la nostra vida s’omple d’harmonia.
Un ioga amorós que s’adapta a tothom gràcies a la seva ciència biomecànica. Pots llegir més sobre els estils de ioga a la nostra web.

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Girona

Web o FB

http://www.kreativeyoga.cat

Telèfon

649822828

Correu

om@kreativeyoga.cat

Preferència de contacte

Correu electrònic

Politica de privacidad

yes