Perfil
Nom

Optimisme Vital

Persona de contacte Aura Costa Bonet
Àmbit professional

Teràpies naturals i alternatives

Presentació

Benvingut/da i gràcies per interessar-te en conèixer-me una mica!

Em dic Aura Costa.  Sóc periodista, mindfulness trainer i fundadora i directora d’Optimisme Vital, una marca dedicada a la formació en Mindfulness i Comunicació per als sectors educatiu, sanitari, empresarial i públic general. També vaig estudiar psicologia i compto amb 4 certificacions en mindfulness de diverses espcialitzacions (mindfulness educatiu per a mestres, mindfulness educatiu per a estudiants, mindfulness i compassió i comunicació conscient -mindful communication-)

Dissenyo i implanto programes de formació, cursos, tallers, retirs i jornades de team building de Mindfulness i/o comunicació per a diversos públics i en diversos camps i per a tot Catalunya. A la meva web http://optimismevital.com/  podràs conèixer l’ampli ventall de serveis que ofereixo actualment, però si tens una proposta a fer-me, contacta’m i segur que ens posarem ben aviat a treballar plegats.

Actualment també sóc professora-tutora del Grau de Comunicació de la UOC; formadora dels programes de mindfulness a PIMEC Catalunya; dissenyo i implanto programes d’innovació docent per a professorat a  través d’Intelekto Consultores i sóc col·laboradora d’Ed-Building càpsules educatives.

Sóc una apassionada de la vida, de les persones, de la comunicació i les relacions. Crec sincerament que la mirada interior i el compromís amb el propi desenvolupament personal és la clau per a una vida més plena, conscient, feliç i alhora amb sentit. Moltes persones ja ho han experimentat i a les que encara no, si ho volen, jo puc ajudar-les. Serà un plaer acompanyar-te per un temps en el fantàstic camí de l’autoconeixement, la consciència i la plenitud. Parlem?

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Terrassa

Web o FB

http://www.optimismevital.com

Correu

auracosta@optimismevital.com

Preferència de contacte

Correu electrònic