Jo Sóc
Nom

Espai Retrobar-te

Àmbit professional

Teràpies naturals i alternatives

Presentació

Retrobar-te és un projecte comú de parella, de vida. Una llavor que va ser plantada l’any 2010, en una etapa on ens qüestionàvem com a persones, com a pare i mare, com a parella. Certament, sobrepassats per la criança dels fills, les obligacions que ens havíem impossat en el transcurs del temps i veien i sentin el desànim de que la major part de les nostres creences i forma de funcionar en el món ja no ens eren vàlides, causant més patiment, dolor, malestar, desànim, frustració i desmotivació, decidirem realitzar un canvi de rumb en les nostres vides.

Conscients dels nostres mals, cadascun va decidir començar un camí de creixement personal, autorealització o transformació; Miriam a través de la senda del Ioga i Sergi a través de la Gestalt… concients, mal ens pesi, que hi ha molt nostre que inconscientment traslladàvem al altre, dins de la parella, als nostres fills, al nostre entorn més inmediat.

Retrobar-te és la suma de dos camins, dos anhels, dues vivències, dues maneres específiques de veure, sentir i viure la vida. Dues energies diferents, la masculina i la femenina, que van desitjar un dia deixar de lluitar per a complementar-se, per sumar.

Contactant per aquí ens ajudes ❤ Gràcies!

Ciutat

Tordera

Web o FB

http://www.retrobarte.com

Telèfon

690996702

Correu

hola@retrobarte.com