Perfil
Nom

Terapies Jordi

Persona de contacte Jordi Riera
Àmbit professional

Teràpies naturals i alternatives, Animals

Presentació

Terapeuta de Reiki i Flors de Bach a animals i persones. Educador caní.
Terapeuta de Reiki y Flores de Bach a personas y animales. Educador canino

Em dic Jordi Riera, sóc mestre i terapeuta de Reiki, terapeuta de Flors de Bach i també degut a la meva passió per la natura i els animals també m’he format terapeuta de Reiki i Flors de Bach en animals i educador caní.
En la meva inquietud per aprendre noves tècniques que m’ajudessin durant la teràpia, també he estudiat PNL, a part d’altres formacions complementàries.

Des de ben petit sempre m’ha agradat ajudar a les altres persones i animals quan ho han necessitat.

Crec que durant la vida cada persona té un camí propi per recórrer, camins que els altres desconeixem.
Sovint ens trobem molts entrebancs, moltes “pedres” que ens dificulten avançar, que fan que el camí sigui més feixuc i només tenim dues opcions, defallir i aturar-nos o continuar avançant.

Recorda que cada pedra que ens trobem durant el camí és una nova oportunitat de creixement personal. Per això una de les frases que sempre m’he anat repetint quan les coses no anaven com esperava ha sigut: SEMPRE ENDAVANT.

Tot i així, si hi ha algun moment de la teva vida que creguis que les “pedres” no et deixen avançar, vull ajudar-te a retrobar la direcció en la qual vols reconduir la teva vida.

No oblidis mai que l’únic responsable de la teva felicitat ets tu, si et sents trist, no culpis als altres del que et passa, mira dins teu, escolta el teu cor i ACTUA

Contactant per aquí ens ajudes ❤ 😊 Gràcies!

Ciutat

Vic

Web o FB

wwwterapiesjordi.wix.com/terapies

Telèfon

609177229

Correu

jordi_reiki@hotmail.com