Context, xarxa i missió

“Mai dubtis que un petit grup de ciutadans conscients i compromesos puguin canviar el món,
de fet, sempre ha estat així.”

Margaret Mead

MISSIÓ

NiuCat! ha nascut per fer espai i amplificar la veu del context actual:
La Consciència en creixement.

La veu interna que ens crida cap al desenvolupament de l’Ésser cada cop és més forta. Potser a causa d’una crisi de valors llegats pel sistema social i econòmic en el qual vivim, les persones desenvolupem el nostre propi discerniment i decidim guiar-nos per principis com l’harmonia, el respecte, la justícia, la veritat, el servei als altres… Aquest són valors essencials que afloren dins d’un mateix i reclamen ser escoltats. D’aquesta manera l’escenari interior a poc a poc es veu reflectit als nostres carrers i a les relacions personals del dia a dia.

Ens movem més atentament i cerquem nous medis per evolucionar, per ajudar tant al nostre entorn com al nostre cos, a la nostra ment i al nostre esperit, i junts co-crear una nova manera de ser, de viure, de fer el nou món. És per això que neix la idea de crear en veu alta NiuCat!, una plataforma formada per socis professionals i conscients que creiem i vivim pel canvi.

Representem una web per a navegants que volen localitzar, per exemple, classes de ioga, terapeutes, empreses ecolgòiques, i tot el ventall de serveis, productes i activitats que els socis professionals ofereixen a través de la plataforma.

NiuCat! pren forma dia a dia gràcies a la interacció de tres tipus d’usuaris: el navegant, el professional i el centre.

 

  • El navegant és tothom que entra a la plataforma. Per a un navegant que comença a fer una ullada a aquesta Catalunya, que vol conèixer-la de més aprop, NiuCat! és el portal de serveis, activitats, continguts i professionals relacionats. Pot trobar tota la informació d’una manera pràctica i senzilla ja que tot el contingut publicat està ordenat per àmbits professionals i els seus colors respectius. A través de tot un ventall de temàtiques i serveis dins de cada àmbit, el navegant pot descobrir nous camins i eines. De la mateixa manera, el navegant ja coneixedor i amant del món alternatiu i natural pot trobar fàcilment el que necessita i cercar noves propostes.

 

  • El professional és el treballador de l’àmbit que vol expandir el seu impacte pel territori català i sent soci de la plataforma connecta amb altres clients, professionals i centres. El professional, com el centre, es dóna a conéixer i creix a través dels serveis de la plataforma.

 

  • El centre és l’espai, empresa o projecte en comú que vol promocionar-se i posicionar la seva activitat en aquest àmbit podent sent soci de la comunitat. El centre connecta amb futurs clients, altres socis i navegants utilitzant tots els serveis de la plataforma, com ara el seu localitzador al mapa d’inici, la seva pàgina professional, publicacions de les seves activitats, articles i promocions, accés a la comunitat de socis i al panell d’anuncis privats.

Què tenim tots en comú?
LA NOSTRA MENT.

NiuCat! dona alè i estímul al sector socio-cultural, ja que som les persones, els grups i les comunitats els que ens construïm a nosaltres mateixos. Desitgem que aquest procés sigui actiu, conscient i responsable.

Per un compromís de respecte per la Vida i el medi ambient, és el nostre objectiu donar a conèixer, apropar i impulsar aquesta Catalunya renovada dia a dia, plena de potencial i que respon pacífica i contundentment al context actual a totes les persones.

Des d’aquí donem les gràcies a totes les persones que treballeu per un món millor pel vostre compromís.

El nostre, és donar-vos suport.

 

Tens un projecte i vols unirte a la Comunitat?

 

 

Gràcies per ser-hi!
Creem i apropem el món que ens agrada

niucat.cat_junts

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account