Context, xarxa i missió

“Mai dubtis que un petit grup de ciutadans conscients i compromesos puguin canviar el món, de fet, sempre ha estat així. ”
Margaret Mead

NiuCat! ha nascut per fer espai i amplificar la veu del context actual:
La Consciència en creixement.

La veu interna que ens crida cap al desenvolupament de l’Ésser cada cop és més forta. Potser a causa d’una crisi de valors llegats pel sistema social i econòmic en el qual vivim, les persones desenvolupem el nostre propi discerniment i decidim guiar-nos per principis com l’harmonia, el respecte, la justícia, la veritat, el servei als altres… Aquest són valors essencials que afloren dins d’un mateix i reclamen ser escoltats. D’aquesta manera l’escenari interior a poc a poc es veu reflectit als nostres carrers i a les relacions personals del dia a dia.

Ens movem més atentament i cerquem nous medis per evolucionar, per ajudar tant al nostre entorn com al nostre cos, a la nostra ment i al nostre esperit, i junts co-crear una nova manera de ser, de viure, de fer el nou món. És per això que neix la idea de crear en veu alta NiuCat!, una plataforma formada per socis professionals i conscients que creiem i vivim pel canvi.

Representem una web gratuïta per a navegants que volen localitzar, per exemple, classes de ioga, compra sense intermediaris, terapeutes, música conscient, empreses ecolgògiques, i tot el ventall de serveis, productes i activitats que els nostres socis ofereixen a través de la nostra xarxa.

NiuCat! pren forma dia a dia gràcies a la interacció de tres tipus d’usuaris: l’empresa, el professional i el navegant.

  • L’empresa és un espai o projecte en comú professional que vol promocionar-se i posicionar la seva activitat en aquest àmbit podent sent soci de la xarxa. L’empresa connecta amb futurs clients, altres socis i navegants utilitzant tots els serveis de la plataforma, com ara el seu localitzador al mapa d’inici, la seva pàgina personal del soci, totes les seves publicacions de notícies i activitats, accés a la comunitat de socis i a tots el fòrums privats.
  • El professional és la persona física, el treballador de l’àmbit, que vol expandir el seu impacte professional per tot el territori català i sent soci de la xarxa connecta amb altres professionals, empreses i clients. El professional, com l’empresa, es dóna a conéixer i creix a través dels serveis del portal.
  • El navegant és tothom que entra al portal. Per a un navegant que comença a fer una ullada a aquesta Catalunya, que vol conèixer-la de més aprop, NiuCat! és el portal web i buscador de serveis i activitats relacionats. Pot trobar tota la informació d’una manera pràctica i senzilla des del portal, ja que tot el contingut publicat està ordenat per “categories i els seus colors respectius”. A través de tot un ventall de temàtiques i serveis dins de cada categoria, el navegant pot descobrir nous camins i eines. De la mateixa manera, el navegant ja coneixedor i amant de l’àmbit alternatiu i natural pot trobar fàcilment el que necessita i cercar noves propostes.

Què tenim tots en comú?
LA NOSTRA MENT.

NiuCat! dona alè i estímul al sector socio-cultural, ja que som les persones, els grups i les comunitats els que ens construïm a nosaltres mateixos. Desitgem que aquest procés sigui actiu, conscient i responsable.

Per un compromís de respecte per la vida, és el desitg i objectiu de NiuCat!  donar a conèixer, apropar, impulsar i afavorir aquesta Catalunya renovada dia a dia, plena de potencial i que respon pacífica i contundentment al context actual, a tots els habitants de Catalunya.

Des d’aquí donem les gràcies a tots els professionals pel vostre compromís. El nostre, és donar-vos suport.

Desitjem que els nostres sentits ens dirigeixin cap a l’ètica de compartir per a créixer junts, gaudir de la vida i la lucidesa d’un ésser humà feliç, lliure i despert.

 

Gràcies per la vostra participació!

CREEM I APROPEM EL MÓN QUE ENS AGRAD

niucat.cat_junts

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account