CREMA DE REMEI D’URGENCIA, Terapia floral / Flors de Bach en ús tòpic

CRU50

Ens agrada informar de les propietats de la Crema d’Urgència de les 5 tradicionals Flors del Dr Bach. No només podem ingerir les gotes de Flors de Bach.

Quan el dia se’ns presenta mogut, quan estem passant negit, quan tenim rebombori d’emocions, quan estem tristos sense motiu aparent… podem calmar-nos aplicant Crema de Remei d’Urgencia al cor, al plexe solar, als “chakras”  a la zona de dolor emocional o a la zona de dolor físic. No cal massatge, només deixar que la Crema aporti a aquestes zones presencia, coratge, control de la situació, seguretat, i calma… calma per superar el mal moment: físic i emocional.

La nostra Crema d’Urgència Lotus Blanc porta els elixirs florals tradicionals de bach: Clematis, Impatiens, Star of Bethelem, Rock Rose, Cherry Plum i a més hi hem afegit Crabb Apple, Consolda Menor (autosanador) Árnica, Rosa Mosqueta. Per poder equilibrar la part física i la part més emocional del nostre cos.

En persones desvitalitzades, recomanem un lleuger massatge a genolls cada matí al despertar per iniciar el dia amb força. 

Per més informació accedeix a la nostra pàgina web www.lotusblanc.net  o posa’t en contcate per email. Estarem encantats d’explicar.vos més!

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account