Emocions amb Flors de Bach

motivacio 3 Lotus Blanc

Estem contents, tristos, disgustats, esporugits, agitats, emocionats, defraudats, insensibles, despistats, temerosos, preocupats, obsessionats, enamorats, rencorosos, intolerants…. i mils d’estadis emocionals més. Alguns més aguts, d’altres més lleugers.

Som emocions i les exterioritzem. A voltes més, a voltes menys . De vegades bé, altres no tan bé. I n’hem d’apendre i hem de saber respondre perquè? Si sabem respondre el perquè reaccionen així, començarem el llarg viatge del nostre propi coneixement. I coneixent-nos a nosaltres podrem compendre les persones que ens envolten.

Els elixirs florals ens obren aquest terreny. Ens entendrem millor les persones quan comprenem les raons de les reaccions de cadascú.

Un preparat floral serveix per posar-te al teu lloc, sigui quin sigui aquest i gestionar els sentiments que ens afloren desbocadament. No tots som iguals i tenim una combinació personal per cadascú.

Pots fer Teràpia Floral o bé Estudiar les Flors de Bach, però sigui quina sigui la manera no deixis de tenir-ho en compte. Són la medicina de la Naturalesa per les emocions, no n’hi ha d’altre.

Hi som perque ens emociona acompanyar-vos en el camí, sigui quin sigui el vehicle que trieu.

Lotus Blanc, benvinguts a casa vostra.

c. Muntaner 106. Barcelona. Tf 934516404

0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account