1-O : Amor per un mateix

anarquía

El món exterior és una metàfora, la manifestació simbòlica del caos del nostre inconscient, tota una peli de ciència-ficció infinita, on tots som aquí els protagonistes… I després d’ensopegar-nos tants cops amb la mateixa pedra, sabem que l’Amor comença per un mateix.

La dignitat és Amor per un mateix. I el que vam aconseguir ahir és una preciosa metàfora de l’Amor per nosaltres mateixos, com a unitat de persones i valors, com a ment d’un ésser que creix.

Estic molt orgullosa del cor valent i coratge de totes les persones que van fer possible el gran esdeveniment d’ahir.

No me n’havia adonat que vivia en una dictadura fins ara.

Veig la metàfora de la ment reprimida, i em pregunto aleshores de quines altres tantes estructures, rols, patrons i creences la nostra ment innocent està sent submisa…

Gràcies a totes les persones que han col·laborat i fet possible el gran esdeveniment del 1-O per ajudar-me a veure, a créixer. Jo no vull un pare simbòlic repressiu, sinò viure autogevernada i lliure. La llibertat és el sentiment més excitant que conec!sempre s’obrirà camí perquè la llibertat és la veritable manifestació de l’Ésser.

Som valents i tenim coratge, seguim endavant i mirem d’aprop la palla que reprimeix la nostra ment, qüestionem la veracitat de tota la peli que ens envolta, i reconquerim la llibertat legítima que és nostre per dret d’existència.

Som valents per obrir el cor. Descobrim que Tot és Un, i que Tot ens passa a Tots.

Us comparteixo aquest article protagonitzat per un dels herois d’ahir, el meu germà bessó, només tu i jo sabem d’on venim, i estic molt orgullosa de l’home de pau en qui t’has convertit. T’estimo Roger <3

https://politica.elpais.com/politica/2017/10/01/actualidad/1506880400_398107.html

Junts som invencibles, i la veritat, que és l’Amor, ens farà lliures.

ojos

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account