1-O : Amor per un mateix

anarquía

Sé que el món és una metàfora, la manifestació simbòlica del caos del nostre inconscient, tota una peli de ciència-ficció infinita, on tots som aquí els protagonistes. Sé que el camí per a l’alliberació és l’Amor. I després d’ensopegar-me tants cops amb la mateixa pedra, sé que l’Amor comença per un mateix.

Com un gran nadó pur que creix, aquest Amor s’expandeix cap a fora amb fonaments sòlids i verdaders, que poc a poc abraça i és Un amb el gra separat de la palla, o qualsevol altre símbol fals que no estigui alineat amb la veritat de l’Amor.

La dignitat és Amor per un mateix. I el que vam aconseguir ahir és una preciosa metàfora de l’Amor per nosaltres mateixos, com a unitat de persones i valors, com a ment d’un ésser que creix.

Estic molt orgullosa del cor valent i coratge de totes les persones que van fer possible el gran esdeveniment d’ahir.

No me n’havia adonat que vivia en una dictadura fins ara.

Veig que és una metàfora de la ment reprimida, i em pregunto aleshores de quines altres tantes estructures, rols, patrons i creences la nostra ment innocent està sent submisa…

Gràcies a totes les persones que han col·laborat i fet possible el gran esdeveniment del 1-O per ajudar-me a veure, a créixer. Jo no vull un pare simbòlic repressiu, sinò viure autogevernada i lliure.

Vull la Veritat, desmantellar tots els vels, veure més enllà, i amb molta excitació per que veurem. I la llibertat és el sentiment més excitant que conec!, sempre s’obrirà camí perquè la llibertat és la veritable manifestació de l’Ésser.

Som valents i tenim coratge, seguim endavant i mirem d’aprop la palla que reprimeix la nostra ment, qüestionem la veracitat de tota la peli que ens envolta, i reconquerim la llibertat legítima que és nostre per dret d’existència.

Som valents per obrir el cor. Descobrim que Tot és Un, i que Tot ens passa a Tots.

Us comparteixo aquest article protagonitzat per un dels herois d’ahir, el meu germà bessó, només tu i jo sabem d’on venim, i estic molt orgullosa de l’home de pau en qui t’has convertit. T’estimo Roger <3

https://politica.elpais.com/politica/2017/10/01/actualidad/1506880400_398107.html

Junts som invencibles, i la veritat, que és l’Amor, ens farà lliures.

ojos

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account