PREPARATS FLORALS PER MASCOTES: ens avancem als PETARDS i les REVETLLES

Lotus Blanc Barcelona Local modif

En el nostre país hi ha varis dies a l’inici de l’estiu que son un vertader suplici pels nostres animals de companyia. Són dies i nits de gran cel.lebracions amb petards, traques i molt soroll que fan que els nostres animals de companyia es tanquim o s’amaguin i/o es quedin bordant i molt nerviosos: patint. Moltes persones, els mediquen amb tranquilitzants.

 

Oferim una teràpia natural per animals per aquests dies tan assenyalats. Deu dies/ una setmana abans de les revetlles, ja sonen pels carrers sorolls no quotidians i aconsellem que des de llavors se’ls administri les gotes del preparat de Flors de Bach a l’animal, en boca i a l’aigua de beure.

 

Seran essències florals que donanàn als nostres companys confiança, seguretat, força i protecció i els calmaran davant d’aquests inputs que els posa nerviosos i/o rabiosos.

 

Presentació: 15ml conservats en glicerina Vegetal. Preu preparat 11,25.

Si veniu de NiuCat 10,50€

 

Estem a Barcelona: c. Muntaner, 106, entre c. València i Mallorca.

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account