Estiu i fengshui

images

En totes les disciplines que giren al voltant de la metafísica xinesa es treballa amb els cinc elements: foc, terra, metall, aigua i fusta.

 

En fengshui s’assimilen a colors, formes, materials i representacions simbòliques. En astrologia, a entorns, actituds, activitats i professions. En medicina tradicional xinesa, a parts del cos, emocions, aliments, sabors, etc.

 

En aquest marc ampli, cadascuna de les estacions també s’associa a un element. Fa uns mesos vaig parlar de la primavera i, tanmateix, l’estiu ja treu el nas. De fet, l’estiu xinès correspon als mesos de maig, juny i juliol. O sigui que, fet i fet, hi som de ple.

 

Com no podia ésser d’una altra manera, aquesta estació arriba carregada de l’energia del foc, el qual s’associa, entre d’altres, a la lluminositat, i es relaciona amb el punt cardinal sud

 

Fem un repàs d’allò que representa.

 

– En fengshui: Llums, espelmes enceses; flors vermelles; xemeneies, forns, cuines; derivats del petroli, com el plàstic; quadres o figures que representin el cos humà o animals de sang calenta, com cavalls, tigres, així com les seves pells; pintures en què prevalguin els colors vermellosos; el sol; títols, condecoracions; colors vermell, fúcsia, rosa, salmó, préssec, taronja; formes triangulars, còniques, piramidals o punxegudes.

 

– En astrologia: Ésser generós, impacient, ambiciós, enèrgic, educat, donar-se a conèixer, adquirir fama, tenir carisma, dots artístiques, empolainar-se, riure i a les activitats i les professions que tinguin a veure amb tot el que fa referència a calor i llum, energia, fabricació de productes com el vidre i la porcellana, restaurants, pastisseria, reparacions, reciclat i arts interpretatives.

 

– En medicina tradicional xinesa: El cor, l’intestí, la llengua, el gust, les arteries, el sabor amarg, la suor, l’alegria, l’arròs, el xai.

 

Si el foc és un dels vostres elements favorables, segons es dedueixi de les vostres dades de naixement, aquesta època de l’any us resultarà, a grans trets, beneficiosa.

 

Bon estiu a tothom i, si ho desitgeu, podeu demanar informació o fer suggeriments escrivint-me a fengshui@montsemilian.com

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account