FLORS DE BACH per DORMIR i DESCANSAR BÉ: DOLCES NITS.

dormir-bien

Com dorms? Et despertes de sobte a mitja nit? Pots tornar a agafar el son? Somnies i t’espantes? Descanses? Quan et lleves estàs carregat d’energia? Com comences al dia?

 

Totes aquestes preguntes tenen  un denomindador comú: dormir bé a la nit.

 

La Teràpia Floral és un teràpia natural que armonitza les emocions de les persones perque sinó estan ben gestionades poden provocar malestar, desequilibri, nerviosisme. La vibració que aporten cadascuna de les Flors ens ajuda a superar la situació a la que estem sotmesos.

 

En aquest cas, el Preparat Floral que us proposem es el DOLCES NITS. Aconsellat per preparar i dirigir el cos cap al descans necessari, per prioritzar, ordenar i organitzar tasques i pensaments, i deixar passar tot allò que no ens calgui. Per sentir-nos protegits en la nit i estars segurs d’un bon dormir per l’endemà aixecar-nos amb la sensació de descans.

 

Aquest Complex de Dolces Nits, és un bon paraigues de calma i tranquilitat per anar a descansar confiats. Es prenen 4-5 gotes sota la llengua a la tarda, un parell de cops i al anar a dormir. Si ens despertem a la nit, recomanem pendre’ls també.

 

Volem acostar-vos, donar-vos a coneixer les Flors de Bach i que les proveu. De segur us aniran bé! Feu-nos confiança!!!

 

Podeu consultar a la web: www.lotusblanc.net per telèfon 93 451 64 04 o per email. Encantats resoldrem els vostres dubtes!

 

Promoció: Preu 15ml: 11.95€ per venir de part de NiuCat: 10,50€ Preu 30ml: 14,95€ per venir de part de NiuCat: 13,50€

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account