“L’EXPERIÈNCIA CREATIVA” . Un curs de desbloqueig de la creativitat

blossom-3174978

 

“Ves on hi ha el silenci i digues alguna cosa.”  Amy Goodman

L’EXPERIÈNCIA CREATIVA consisteix en un conjunt de sis sessions eminentment pràctiques i entrellaçades entre sí, que tenen com a objectiu retrobar-nos amb l’energia creativa que resideix en cada un de nosaltres i utilitzar-la de manera sana i conscient. Desfarem bloqueigs, treure’m vels que ens impedeixen adonar-nos de l’abast i el poder d’aquesta energia creadora que està en tot, en tant que energia primordial de l’Univers. Indagarem també sobre les creences limitants que no ens permeten gaudir-ne i viure-la en plenitud.

 

L’ésser humà és creatiu en sí mateix. És impossible no ser creatiu. Podem estar despistats, bloquejats… Però per molt que els núvols amaguin el sol, el sol continua essent allà mateix! La vida és creació constant i nosaltres, com a éssers vius, no podem fer altra cosa que crear. Per començar, creem la nostra realitat a través del nostre pensament i les nostres creences.  Creem quan escrivim, componem, dibuixem… però també quan resolem un conflicte, quam inventem un artilugi o simplement una nova manera de fer les coses, quan ens maquillem, quan cuinem, quan diem mentides… Podem  crear quan cometem un error… i és que de vegades un error no és més que una invitació a provar altres possibilitats, a innovar.

 

Retrobar-nos amb la nostra essència creativa ens obra la porta a ésser qui  realment  som i, per tant, a viure amb més autenticitat, alegria i confiança en nosaltres mateixos i en la vida.

 

 

 

METODOLOGIA

 

PNL, VISUALITZACIONS, CONTES I METÀFORES, MÚSICA, COLLAGE, TEORIA DELS 5 ELEMENTS DE LA M.T.X., TERÀPIA TRANSGENERACIONAL, BIONEUROEMOCIÓ, ETC.

 

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ I CONSULTAR EL PROGRAMA DEL CURS:

 

 

 

Mercè Naudi Bonet

 

678475707

 

info@espaiarsvitae.com

 

www.espaiarsvitae.com

 

 

 

 

 

 

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account