Massatges, tractaments energètics, massatges per a nadons i embarassades, moxibustió, massatge facial, reflexología podal … i més.

hikarii

A Hikari treballem pensant en mantenir i millorar la salut. Creiem que la salut es manteniment constant, un art, estil de vida, i volem fer-la arribar a tothom. Es la nostra llavor a la terra, compartir coneixements, ajudar, sentir, retrobar-se, oferir eines, empoderar. Estudiem diàriament, per tal de poder oferir eines naturals plenes d’experiències de pau, benestar i consciència. El cos sempre busca l’equilibri, sigui com sigui, i avegades per aconseguir equilibri, ens dóna senyals que cal escoltar i respectar. Sovint quan tenim lesions musculars, menstruacions molt doloroses, pensaments obsessius o tristor, poden ser missatges que el cos envía per tal d’avisar-nos d’alguna cosa.

Podriem estalviar els maldecaps d’enfermetats o lessions si aprenem a detectar els avisos del cos i la ment.

Una vegada detectada que aquella tristor augmenta, que els dolors insufribles de la menstruació potser no son tant normals, que el mal d’esquena cada vegada es més punxant… es hora de preguntar-se “Que puc fer per millorar la meva situació? Podría conviure d’una altra manera amb això?”. Busca informació, ara la tenim més a la vora que mai, empodera’t i prova altres maneres de fer, de sentir, de cuidar-te. Quan obris aquesta porta, potser les primeres vegades no són agradables, escoltar el cos i l’anima sovint es una mica complicat, però veuràs com cada vegada hi haurà una resposta que et donarà informació sobre el pas següent, un pas i un altre, cap el camí de llum, de la salut física i emocional.

Per això sempre recomanem fer un tractament de diverses sessions de qualsevol de les teràpies que oferim per tal de veure evolució i viure un procés al teu costat. Es important que no voler còrrer massa, es important respectar-te, anar poc a poc, valorar les experiències i sentir, només sentir. Hikari es un espai de llum a casa teva, una pausa de serenor, un lloc on descansar, on alliberar-te o permetre que sigui el que ha de ser.

Experimenta la sensibilitat, els coneixements, el silenci, la música, els olis, les olors, les textures i la calma.

0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account