Nota legal

NiuCat es reserva el dret d’admissió de socis en cas de no ser afins als principis d’aquest portal.

NiuCat no es fa responsable de la veracitat total de la informació publicada dels socis, per tant, i com és lo habitual, es recomana al navegant que s’informi i contacti amb ells.

  • Llei protecció de dades

NiuCat garanteix que totes les dades recollides a través del formulari seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). El tractament i gestió dels mateixos compleix l’estipulat en el Reial Decret 994/1999 , d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Vostè autoritza a NiuCat per a l’ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprats per proporcionar informació de les nostres activitats , la promoció dels nostres serveis , i amb fins històrics.

Vostè podrà exercir els drets d’ accés, rectificació , oposició i cancel · lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint-se a info@niucat.cat

  • Política de dades

1. Tractament de les seves dades personals
Per tal de processar la seva comanda i de cedir els drets de reproducció de les imatges als nostres clients , requerim ens facilitin certes dades personals com nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, etc els quals són tractades de forma informatitzada. Vostè autoritza expressament que aquestes dades siguin emmagatzemades en una base de dades de clients per al seu ús intern.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 , de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la normativa de desenvolupament, vostè pot, en qualsevol moment, accedir, modificar o sol·licitar que cancel·lem la seva informació personal de la nostra base de dades a través de la nostra pàgina web o enviant un correu electrònic a info@niucat.cat

El tractament i gestió dels mateixos compleix l’estipulat en el Reial Decret 994/1999 , d’11 de juny , pel qual s’aprova el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

2. Seguretat

Únicament empleats autoritzats tenen accés a les bases de dades que emmagatzemen informació de l’usuari o als servidors que allotgen el nostre servei.

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account