Partners de NiuCat!

Coneix als socis professionals que ens donen suport i vida amb la seva participació, la seva confiança i contribució. Gràcies a tots! 

niucat.cat mona_patro

Fundació MONA

Centre d’Animals

En nuestro Centro de Rehabilitación se recuperan del maltrato chimpancés y macacos que han sido artistas de circo, de televisión, modelos de publicidad o incluso mascotas. MONA les ofrece esa segunda oportunidad que tanto se merecen de tener una vida más digna y libre de sufrimiento.

♥ Pàgina de soci
www.fundacionmona.org

niucat.cat rosa mas

Rosa Mas

Professional de Teràpies naturals

Sóc terapeuta i coach P.A.S. (Persones Altament Sensibles), Coach Wingwave®, P.N.L, Comunicació, Hipnosi Ericksoniana,  gestió de l’estrés, tractament de fòbies i addiccions, creixement personal…

♥ Pàgina de sòcia

niucat.cat lotusblanc_patro

Lotus Blanc

Centre de Teràpies naturals

Ayudar a las personas a sanarse de manera natural con los elixires de nuestra flora y de otros sistemas florales nos acerca a nuestra esencia, a la naturaleza y a recuperar un equilibrio global que no podemos perder.

♥ Pàgina de soci
www.lotusblanc.net

niucat.cat clave arcana

Clave Arcana

Professional de Coneixements

El Psicotarot terapéutico es una práctica no adivinatoria que se centra en emplear las imágenes arquetípicas del Tarot como vehículo para explorar tu mundo interior, para acceder a tu inconsciente, para sanar aspectos psíquicos y para ampliar tu comprensión sobre las circumstancias que estás viviendo en tu presente.

♥ Pàgina de sòcia
clavearcanapsicotarot.jimdo.com

niucat.cat Montse Millan

Montse Milian

Professional de Coneixements

M’agrada ajudar les persones i amb el Feng Shui i els 4 Pilars ho puc fer cada dia. Mitjançant el Feng Shui, i amb l’ajut de la Geobiologia, milloro els espais per tal que els seus habitants estiguin millor a tots els nivells.

♥ Pàgina de sòcia
www.montsemilian.com

niucat.cat_cristinafranch

Cristina Franch

Professional de Teràpies naturals

Soc naturòpata, acompanyant en cant prenatal, psicofonia i cantant lírica. El meu projecte, neix de les meves dues passions, la Naturopatia i el cant. Des de molt petita he sentit dir per la meva avia que el cant ho cura tot, i jo ho he experimentat això sempre de manera natural.

♥ Pàgina de sòcia
www.cantoprenatal.es

Creem i apropem el món que ens agrada

niucat.cat_junts

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account