Per què la vida dóna tantes voltes?

luck-four-leaf-clover

Si esteu familiaritzats amb l’Astrologia Xinesa i amb el que és una Carta de Pilars i us atureu un moment a pensar-hi, us adonareu que els quatre pilars de què consta són fixos però que no ho és pas la vida d’un persona. I doncs?

 

Bé, i és que partint de les mateixes dades amb què es fa una Carta de Pilars (això és lloc, hora, dia, mes i any de naixement) també es calculen els anomenats Pilars de la Sort, que són uns pilars complementaris a la Carta. Cadascun d’ells comporta una influència de 10 anys en la vida d’una persona. Explicat d’una forma senzilla, tot i que res mai no resulta tan simple com sembla, si els elements que porta són favorables per a la persona en qüestió, aquest període de 10 anys serà una bona etapa.

 

A més del Pilar de la Sort que toqui, també s’ha de tenir en compte que cada any que comença també correspon a un pilar que interfereix en les cartes de tothom. Segons el calendari xinès, ara som a l’any del Gall de Foc Yin i al febrer entrarem al del Gos de Terra Yang. La repercussió d’aquest pilar per a cada persona també serà diferent, en funció de la conveniència o no dels elements que li porti i del que aquests representin per a ella.

 

Si desitgeu conèixer quins són els vostres elements favorables, com potenciar-los i com fer front als períodes no tan bons, podeu sol·licitar la vostra Carta de Pilars.

 

Demaneu informació sense compromís a fengshui@montsemilian.com

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account