Per què la vida dóna tantes voltes?

luck-four-leaf-clover

Si esteu familiaritzats amb l’Astrologia Xinesa i amb el que és una Carta de Pilars i us atureu un moment a pensar-hi, us adonareu que els quatre pilars de què consta són fixos però que no ho és pas la vida d’un persona. I doncs?

 

Bé, i és que partint de les mateixes dades amb què es fa una Carta de Pilars (això és lloc, hora, dia, mes i any de naixement) també es calculen els anomenats Pilars de la Sort, que són uns pilars complementaris a la Carta. Cadascun d’ells comporta una influència de 10 anys en la vida d’una persona. Explicat d’una forma senzilla, tot i que res mai no resulta tan simple com sembla, si els elements que porta són favorables per a la persona en qüestió, aquest període de 10 anys serà una bona etapa.

 

A més del Pilar de la Sort que toqui, també s’ha de tenir en compte que cada any que comença també correspon a un pilar que interfereix en les cartes de tothom. Segons el calendari xinès, ara som a l’any del Gall de Foc Yin i al febrer entrarem al del Gos de Terra Yang. La repercussió d’aquest pilar per a cada persona també serà diferent, en funció de la conveniència o no dels elements que li porti i del que aquests representin per a ella.

 

Si desitgeu conèixer quins són els vostres elements favorables, com potenciar-los i com fer front als períodes no tan bons, podeu sol·licitar la vostra Carta de Pilars.

 

Demaneu informació sense compromís a fengshui@montsemilian.com

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account