Primavera i Fengshui

Viburnum Tinus.JPG-for-web-normal

Hi ha una tradició d’origen anglosaxó, anomenada “neteja de primavera” que consisteix en netejar i reorganitzar la llar a fons.

Es troba en sintonia amb els tres principis que serveixen per “preparar el terreny” abans d’aplicar FengshuiNeteja, ordre i buit.

 

També, cada estació de l’any correspon a un dels 5 elements i la primavera correspon a l’element fusta. No oblidem que l’energia d’aquest element s’associa, sobretot, a la vegetació (arbres, arbustos, flors…),  la qual arriba a la seva plenitud durant aquesta època de l’any. Per això va lligada a l’expansió i, de vegades, a la dispersió.

 

Així, a totes aquelles persones a qui convingui fusta per equilibrar els seus 4 Pilars (Astrologia) –és a dir, es tracti d’un element favorable per a elles-  la primavera representarà un bon moment.

 

Ja que parlem de fusta, fem un repàs d’allò que representa.

 

– En Fengshui: Arbres, arbustos, plantes, flors fresques; paisatges de primavera; mobles de fusta, vímet, bambú o canya; teles naturales com el cotó o el lli; materials com el paper i el suro; cortines; cadires altes i estretes; columnes; color verd; formes rectangulars.

 

– En Astrologia: Ésser amable,  flexible, competitiu i creatiu;  ensenyar, educar, fer-se voluntari, ajudar; activitats relacionades amb explotació forestal, fusteria, mobles, plantacions, botigues de queviures, herboristeries, floristeries, menjar vegetarià, robes, papereria, religió, educació, cultura, escriure, publicar, competir, política, moda, revistes i diaris.

 

– En Medicina Tradicional Xinesa: La melsa, el fetge, els ulls, la vista, els lligaments, els nervis, les llàgrimes, el sabor agre, la ira, el crit, els cereals, el pollastre.

Contacto

Si quieres contactar con un soci@ de la plataforma, encontrarás su contacto en su página personal. Este formulario es para contactar con el equipo de NiuCat! También puedes escribirnos un mail a info@niucat.cat. Gracias!

Enviando
o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

o

Create Account