Primavera i Fengshui

Viburnum Tinus.JPG-for-web-normal

Hi ha una tradició d’origen anglosaxó, anomenada “neteja de primavera” que consisteix en netejar i reorganitzar la llar a fons.

Es troba en sintonia amb els tres principis que serveixen per “preparar el terreny” abans d’aplicar FengshuiNeteja, ordre i buit.

 

També, cada estació de l’any correspon a un dels 5 elements i la primavera correspon a l’element fusta. No oblidem que l’energia d’aquest element s’associa, sobretot, a la vegetació (arbres, arbustos, flors…),  la qual arriba a la seva plenitud durant aquesta època de l’any. Per això va lligada a l’expansió i, de vegades, a la dispersió.

 

Així, a totes aquelles persones a qui convingui fusta per equilibrar els seus 4 Pilars (Astrologia) –és a dir, es tracti d’un element favorable per a elles-  la primavera representarà un bon moment.

 

Ja que parlem de fusta, fem un repàs d’allò que representa.

 

– En Fengshui: Arbres, arbustos, plantes, flors fresques; paisatges de primavera; mobles de fusta, vímet, bambú o canya; teles naturales com el cotó o el lli; materials com el paper i el suro; cortines; cadires altes i estretes; columnes; color verd; formes rectangulars.

 

– En Astrologia: Ésser amable,  flexible, competitiu i creatiu;  ensenyar, educar, fer-se voluntari, ajudar; activitats relacionades amb explotació forestal, fusteria, mobles, plantacions, botigues de queviures, herboristeries, floristeries, menjar vegetarià, robes, papereria, religió, educació, cultura, escriure, publicar, competir, política, moda, revistes i diaris.

 

– En Medicina Tradicional Xinesa: La melsa, el fetge, els ulls, la vista, els lligaments, els nervis, les llàgrimes, el sabor agre, la ira, el crit, els cereals, el pollastre.

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account