Què és la Plata Col·loïdal

plata coloidal tamaños

Des de principis del passat segle XX se sap que cap bacteri, virus, fong, llevat o microbi pot viure en un líquid en el qual hi hagi una sola partícula de plata. Aquest metall els aniquila al contacte en només minuts. Per aquest motiu la plata col·loïdal obtinguda per electròlisis de plata pura en aigua destil·lada es considera un dels més potents i eficaços germicides naturals coneguts i se li atorga la denominació de super-antibiòtic. No té efectes secundaris adversos amb les dosis adequades, no interfereix amb altres medicaments i no provoca reaccions de rebuig o al·lèrgiques. Per aquest motiu, per la seva gran eficàcia, per la rapidesa amb la qual actua i per la seva innocuïtat, es considera avui a aquest antic remei una espècie de segon sistema immune del qual pot disposar molt beneficiosament el nostre cos humà.

A més, aquesta plata col·loïdal està harmonitzada amb so i geometria sagrada per una òptima reestructuració de la mol·lècula de l’aigua i el nostre cos.

També preparem harmonitzadors de plata col·loïdal amb essència pura de flors.

Flascons de cristall de 50 ml i 100 ml amb degotador i atomitzador.

Tota la informació que necessites, productes i comandes en el blog:

platacoloidalbarcelona.blogspot.com.es/

Preparada amb temps, atenció i afecte

Gràcies

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account