Què és NiuCat?

NiuCat! és la resposta al context actual: La Consciència en creixement.

NiuCat! és el missatge en veu alta que tots han de saber: Un món millor és possible.

NiuCat! és la Nova Catalunya.

 

Som una organització comunitària i existim per donar-te a conèixer el nou món que floreix sense pausa cada dia als nostres carrers.

Donem espai, veu i suport als projectes preciosos que existeixen pel despertar de la Consciència, pel retorn de valors essencials de respecte, harmonia, justícia, veritat,  integritat, servei als altres… Amor.

A través d’aquest espai, els nostres serveis i xarxes socials promovem als professionals conscients i compromesos amb la millora social, ambiental i espiritual.

 

Suposem 3 conceptes:

Plataforma de Difusió

Coneix els continguts, serveis i activitats directes dels professionals de l’àmbit. Contacta amb ells per més informació i t’atendràn gustosament.

Directori amorós i selecte

Una comunitat de professionals i centres guiats per valors de respecte per la Vida i el medi ambient que t’escoltaràn i cuidaràn de tu.

Xarxa Professional Privada

Serveis de connexió pels socis professionals de la comunitat pel seu creixement, suport i sinèrgia.

Et parlem a tu:

Hola Navegant!

“Estàs a la plataforma que reuneix per tu i t’ofereix serveis i propostes de la comunitat professional catalana conscient i ètica que treballa pel teu benestar, el teu creixement personal, que escolta les teves necessitats perquè l’importa la teva felicitat. Coneix als professionals i centres que cuidaran de tu ♥.

A través de les seves publicacions, serveis i activitats deixa’t guiar per la teva intuïció i coneix suaument un món pacífic i saludable, on les persones ens cuidem entre nosaltres.

I per ser-hi més a prop, apunta’t a “L’Agenda♥” per rebre gratis les activitats conscients de la setmana que ens proposen els membres de la nostra comunitat professional.”

Hola Futur Soci!

“Si ets aquí potser és perquè tens una activitat professional sintonitzada amb el benestar i el desenvolupament de les persones, els animals o la natura.

Si és així, segurament et guies per valors de respecte per la vida i el medi ambient. I tractes als teus clients o pacients amb atenció i cura.

I molt probablement la teva professió és una via activa i amorosa de la teva passió, habilitats o propòsit de vida.

Aleshores has de saber que existim per tu,
i serà un plaer donar-te tot el nostre suport. “

Vols saber més? clica aquí.

Vols unir-te a la comunitat? clica aquí.

Gràcies per ser-hi i creure en un món millor!

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account