esperanza amor

Què és NiuCat?

NiuCat! és un projecte que neix del Cor, del desig de mostrar un món benèvol, una societat de persones que ens cuidem les unes a les altres, que respectem la Vida perquè sabem que tots som una gran família.

Volem donar resposta al context actual: La Consciència en creixement:

Existim per donar-te a conèixer el nou món que floreix sense pausa cada dia als nostres carrers com una revolució silenciosa.

Donem espai, veu i suport als projectes preciosos que existeixen pel despertar de la Consciència, pel retorn de valors essencials de respecte, harmonia, justícia, veritat,  integritat, servei als altres… Amor.

A través d’aquest espai, els nostres serveis i xarxes socials promovem als professionals compromesos amb la millora social, ambiental i espiritual.

 

“Mai dubtis que un petit grup de ciutadans conscients i compromesos puguin canviar el món,
de fet, sempre ha estat així.”

Margaret Mead

Directori amoròs i selecte + Plataforma de difusió de continguts directes  + Xarxa de Treball privada pels professionals

NiuCat! pren forma dia a dia gràcies a la interacció de tres tipus d’usuaris: el navegant, el professional i el centre:

– Representem una plataforma gratuïta per a navegants que volen localitzar, per exemple, classes de ioga, terapeutes, botigues ecològiques, tallers de creixement personal, i tot el ventall de serveis, activitats i continguts que els professionals ofereixen a través de la plataforma.

– Pels socis, els professionals i centres que s’anuncien a la plataforma, representem un canal de difusió dels seus continguts i serveis i, paral·lelament, una xarxa professional privada pel seu projecte. 

(> veure Avantatges i Serveis per professionals)

Què tenim tots en comú?
LA NOSTRA MENT.

NiuCat!, dona alè i estímul al sector sociocultural, ja que som les persones, els grups i les comunitats els que ens construïm a nosaltres mateixos. Desitgem que aquest procés sigui actiu, conscient i responsable.

Per un compromís de respecte per la Vida i el medi ambient, és el nostre objectiu donar a conèixer, apropar i impulsar aquesta Catalunya renovada dia a dia, plena de potencial i que respon pacífica i contundentment al context actual a totes les persones.

Que els nostres sentits ens dirigeixin cap a l’ètica de compartir i créixer junts, gaudir de la vida i la lucidesa d’un ésser humà feliç, lliure i despert. 

Des d’aquí, donem les gràcies a totes les persones que treballeu per un món millor.

El nostre, és donar-vos suport! 

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account