compromis portal de terapeutes i centres de terapies projectes conscients niucat

Compromís de NiuCat!

NiuCat! neix del Cor i s’impulsa del desig de presentar-te una societat benèvola de persones que ens cuidem les unes a les altres, que respectem la Vida, perquè sabem que tots som una gran família.

Volem donar resposta al context actual: La Consciència en creixement a Catalunya:

Existim per donar-te a conèixer el nou món que floreix sense pausa cada dia als nostres carrers com una revolució silenciosa.

Donem espai, veu i suport als projectes preciosos que existeixen pel despertar de la Consciència, pel retorn de valors essencials de respecte, harmonia, justícia, veritat, integritat, servei als altres… Amor.

A través d’aquest espai, els nostres serveis i xarxes socials promovem als professionals compromesos amb la millora social, ambiental i espiritual.

Directori amoròs i selecte + Plataforma de difusió de continguts directes  + Xarxa de Treball privada pels professionals

NiuCat! pren forma dia a dia gràcies a la interacció de tres tipus d’usuaris: el navegant, el professional i el centre:

– Representem una plataforma gratuïta per a navegants que volen localitzar, per exemple, classes de ioga, terapeutes, botigues ecològiques, tallers de creixement personal, i tot el ventall de serveis, activitats i continguts que els professionals ofereixen a través de la plataforma.

– Pels socis, els professionals i centres que s’anuncien a la plataforma, representem un canal de difusió dels seus continguts i serveis i, paral·lelament, una xarxa professional privada pel seu projecte. 

(> Ets un professional? Entra aquí)

Què tenim tots en comú?
LA NOSTRA MENT.

NiuCat! dona alè i estímul al sector sociocultural, ja que som les persones, els grups i les comunitats els que ens construïm a nosaltres mateixos.

Desitgem que aquest procés sigui actiu, conscient i responsable.

Per un compromís de respecte per la Vida i el medi ambient, és el nostre objectiu donar a conèixer, apropar i impulsar aquesta Catalunya conscient, renovada dia a dia, plena de potencial i que respon pacífica i contundentment al context actual.

Que els nostres sentits ens dirigeixin cap a l’ètica de compartir i créixer junts, gaudir de la vida i la lucidesa d’un ésser humà feliç, lliure i despert. 

Des d’aquí, donem les gràcies a totes les persones que treballeu per un món millor.

El nostre, és donar-vos suport! 

 

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account