RE START – REINICI amb alegria!

F100005242

Aquests dies són temps de” tornar”. De tornar a reempendre allò que vàrem deixar abans de vacances o de començar de bell nou projectes il·lusionants. I no ens enganyem.. qualsevol tasca que ens hàgim proposat dur a terme és feixuga. I ho és perquè encara tenim molt recents els nostres dies de vacances: sense rutina, sense horari i amb un munt de temps lliure per gaudir de la muntanya, el mar, el viatge, la llum del dia inacabable, les llargues nits…

 

Des de Lotus Blanc volem acompanyar-vos en el difícil camí de tornada a casa amb tot allò que comporta: obligacions, pensament ocupat per tasques insalvables, familia, nous reptes de feina (o escolars), nous propòsits per un mateix…

Ens agradaría ajudar-vos a possar ordre i prioritats i animar-vos a guardar tot allò bonic i important que ha esdevingut aquest estiu. Voldriem fer fácil entrar en materia i no deixar que decaigui l’ànim vital que la vida ens obsequia a tots dia a dia i que nosaltres sense ser-ne concients deixem pasar. I sobretot, sense por a fallar, a rendir-nos, a culpar-nos.

Un Preparat Floral personalitzar amb les Flors que cadascú necesita per la seva circunstància ens pot fer pasar una “reentré” menys decebedora, amb energía per gaudir de tots els minuts que disposem a diari. Virurem el dia complet, amb il·lusió i a la nit podrem descansar millor per poder encarar el que sigui que haguem de fer.

Esperem que tingueu una bona nova temporada, si ens necessiteu ja sabeu on som. Des de Lotus Blanc una abraçada i… Bon Viatge!

 

Modalitats de Consulta/Teràpia de Flors de Bach:

Consulta de Flors de Bach de 20min amb ampolla inclosa de la fòrmula personalitzada: 25€.

Consulta de Flors de Bach de 40min amb ampolla inclosa de la fòrmula personalitzada: 40€.

Per tots aquells que vingueu de NiuCat us oferim un obsequi d’un Remei d’Urgència Lotus Blanc. (fins estar existències)

 

 

Per qualsevol dubte: lotus@lotusblanc.net / 93 451 64 04

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account