Recepta – Bunyols de vent.

20180302_213731_b

💛 BUNYOLS DE VENT 💛 (massa choux -profiteroles-)
sols (amb mel) i farcits de nata de civada o de crema de cúrcuma, cacau o garrofa.

 

125 ml beguda vegetal, 60 gr mantega de soja, 75 gr farina de força, 1/2 cc sal marina, 2-3 ous, anís, sucre integral de canya i oli de gira-sol. (segons la mida sortiran de 30 a 40 bunyols).

 

1.- Tamitzem la farina i la reservem.

2.- Portem a ebullició en un cassó la beguda vegetal amb la mantega i la sal marina.

3.- Quan bulli afegim d’un sol cop tota la farina i deixem coure sense parar de remenar, fins que la massa se separi de les parets del cassó.

4.- Fora del foc afegim els ous, un a un tot remenant fins a punt de crema, quant més es remeni millor sortiran, l’única dificultat és aconseguir el punt just de la massa.

5.- Fregim petites porcions de la massa en l’oli de gira-sol amb l’ajuda de dues culleradetes de postres que mullarem prèviament en l’oli calent. Si la massa està ben feta, els bunyols és giraran sols. Quant estiguin daurats els retirem i deixem al damunt d’un paper de cuina absorbent.

 

I en calent els ruixem amb anís i arrebossem amb sucre.

 

💜🐬

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat trobaràs el seu contacte a la seva pàgina professional. Aquest formulari és per contactar directament amb l'equip de NiuCat! També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account