Recepta – Bunyols de vent.

20180302_213731_b

💛 BUNYOLS DE VENT 💛 (massa choux -profiteroles-)
sols (amb mel) i farcits de nata de civada o de crema de cúrcuma, cacau o garrofa.

 

125 ml beguda vegetal, 60 gr mantega de soja, 75 gr farina de força, 1/2 cc sal marina, 2-3 ous, anís, sucre integral de canya i oli de gira-sol. (segons la mida sortiran de 30 a 40 bunyols).

 

1.- Tamitzem la farina i la reservem.

2.- Portem a ebullició en un cassó la beguda vegetal amb la mantega i la sal marina.

3.- Quan bulli afegim d’un sol cop tota la farina i deixem coure sense parar de remenar, fins que la massa se separi de les parets del cassó.

4.- Fora del foc afegim els ous, un a un tot remenant fins a punt de crema, quant més es remeni millor sortiran, l’única dificultat és aconseguir el punt just de la massa.

5.- Fregim petites porcions de la massa en l’oli de gira-sol amb l’ajuda de dues culleradetes de postres que mullarem prèviament en l’oli calent. Si la massa està ben feta, els bunyols és giraran sols. Quant estiguin daurats els retirem i deixem al damunt d’un paper de cuina absorbent.

 

I en calent els ruixem amb anís i arrebossem amb sucre.

 

💜🐬

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account