Visió Natural: Tallers, xerrades i sessions setmanals

visió natural metode bates estrella terapeuta visual niucat

Necessites allunyar el que estàs llegint per veure-ho bé? Portes lentilles o ulleres i has pensat en què pots fer per deixar d’utilitzar-les? No tens problemas visuals però et preguntes què pots fer per a conservar la teva visió?

El fet de no tenir una visió clara no sempre és degut a un defecte físic de l’ull o una malatia, sino a la forma d’usar-lo. Si quan mirem posem tensió, rigidesa i ens esforcem per veure, això fa que tinguem una visió borrosa, inclús els nostres pensaments i vivències poden modificar la nostra visió.

Utilitzant les tècniques que proposem de visió natural (basada en el mètode Bates, el ioga visual, la gimnàstica cerebral i altres) podem tornar a veure bé i de forma natural, sense ulleres, lentilles o operacions. Es necessari que canviem els nostres costums visuals i la nostra forma de mirar i entendre el que ens envolta, tant per tenir cura dels nostres ulls com per veure i enfocar millor.

La técnica consisteix en aprendre a veure bé de forma agradable mitjançant moviments, jocs, relaxacions i la introducció progressiva d’hàbits visuals. Hem d’aprendre a veure evitant la rigidesa i la tensió, que són els principals enemics de la visió natural.

Aquestes tècniques són aptes per a qualsevol disfunció visual, miopía, hipermetropía, astigmatisme, presbicia (vista cansada), ambliopía (ull gandul), i inclús si la teva visió és bona  per mantenir-la, com si portéssim els ulls al gimnàs

És un mètode senzill que qualsevol persona pot aprendre, apte per a totes les edats i efectiu per a aconseguir una visió més clara de forma natural, conservar-la i poder prevenir altres problemas visuals en el futur.

0 Comentaris

Deixar una resposta

El teu correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estàn marcats amb un *

*

Contacte

Si vols contactar amb un professional de la nostra comunitat, contacta'l des del formulari de la seva pàgina. Aquest és per contactar amb l'administració de NiuCat. També ens pots escriure a info@niucat.cat. Gràcies!

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account